Tehetek valamit, hogy helyrehozzam?
Látszik, hogy az első válaszolónak nem göndör/hullámos a haja,mert akkor tudná,hogy ezek az egyenesítő samponok,balzsamok,krémek szart sem érnek!!!
Amúgy nem tudom mit csinálj vele,nekem is ugyanez a problémám.. :( Én most műhajat rakatok fel,és továbbra is vasalni fogom.. :(
hagyd abba a vasalást, használj természetes, házi pakolásokat amit te keversz ki és ne olyat, amit boltban lehet kapni.
Ha nem zavar a vörös/vöröses árnyalatú hajszín, akkor meg fesd hennával a hajad, ez egy gyógynövény, van rá recept, hogy a porát hogyan kell kikeverni pár hozzávalóval(por alakban lehet amúgy kapni). Nagyon jót tesz a hajnak, és semmi mesterséges nincs benne, nagyon szép fényes és erős lesz a haj tőle. Tapasztalat :)
22/L
De Miclén Regener hajtonik. Rossmannban 500 forint körül van. Ettől gyorsabban nő és ápolja a hajad.
Placentás hajpakolás, fodrászkellékesben keresd. 1000 forint, 1 liter.
És ne vasald a hajad, ha szőke ( azt hiszem az, ugye?) akkor annyira nem is látszik a töredezettség, mint mondjuk egy fekete hajszínnél. Idővel gyorsan helyreáll és újra szép lesz.
A végéből vághat egy ismerősöd is, vagy aki ott van. Kifésülöd hajmosás után aztán egy éles ollóval vág belőle. Nem nagy dolog.
Szerintem most 2 centit vágjatok, aztán havonta 1et vagy amennyit kell. Meg fog nőni, nem lesz rövid nyugi.
off: mi az a deciméter? Életembe nem hallottam, ennyire hülye vagyok? :D
Köszi szépen:) Az egy mértékegység..:D:D
miliméter(mm)<centiméter(cm)<deciméter(dm)<méter(m)
:D:D:D:D
Basszus, tényleg! Így már rémlik valami. Hát hiába matekból minden bukásra álltam, mit tagadjam :D
Csak furcsa volt, mert általában centimétert szoktak használni és így nem vágtam mennyi lehet az. :)
Eszembe jutott még, hogy mivel valószínűleg vízhiányos a hajad és fénytelen kissé a vasalástól, a pakolás mellett használhatsz rá olívaolajat is. Én azt még nem használtam de rengeteg embertől hallottam, hogy nagyon jó. Én a zsíros hajamra nem merem felrakni, de úgy tudom elég ha veszel rendes étkezési olívaolajat valami akciós árút és azzal kezeled a hajad.
Nem tudom, hogy elég rákenni vagy melegvízbe kell, de szerintem ha google-ban rákeresel akkor biztos találsz olyat, ami szerinted rendbe van.
Én arra is tudok gondolni, hogy ha a pakolást kiszeded egy kis műanyag tálkába és ott hígítod az olajjal akkor is jó lehet. Csak utána a fejbőrről mindenképpen jól le kell mosni, a hajszálakban kevéske maradhat, az csak jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!