Most akkor mi igaz az epilátorral kapcsolatban? Tényleg elég havonta megcsinálni, vagy már 4-5 nap után elkezd szúrni?
Szia!
Én amikor epilátort használtam hetente kellett, mert visszanőtt és amikor már nőni kezdett, meg kellett várni, hogy hosszú legyen. Csak úgy tudta kihúzni. A másik, inkább legnagyobb problémám az volt vele, hogy benőttek tőle a szőrszálaim, amik begyulladtak és hát nem volt egy szép látvány.Szóval én szerintem nem éri meg, de biztos sokan jót is tudnak róla mondani.
Valóban tartós, de szőrbenövésveszély van...Nem fáj annyira mint mondják, legalábbis én egészen meglepődtem egy év borotva után egyáltalán nem fáj, csak egy kicsit kellemetlen volt...2-3 nap után nem fog szúrni hacsak nem szakadnak el a szőrszálak, ezt úgy előzheted meg, ha a szőrszálak rövidebb mint fél centi.
A hónaljban nagyon tartós a hatása, kicsit ritkít is, viszont ott elég fájdalmas, de meg lehet szokni...Én elötte meghúzom a hajam, majd megcsípem a combom, így felvezetem magam a fájdalomra, mert kissebb fájdalom után már nem olyan rossz mint hirtelen nekikezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!