Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás után 1-2 nappal már...

Hajmosás után 1-2 nappal már büdös a hajam. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Akár milyen samponnal mosok hajat..
2010. jan. 9. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezellen nem nagyon lehet tenni. Az emberek körülötted dohányozhatnak, a nagy hidegben a kémények füstölnek, a hajad az iskolai/ munkahelyi büdös levegőt beszívja, Alvás közben is büdösödik, ha túl meleg van a szobában és még sorolhatom. Kénytelen vagy elviselni, esetleg mosni 2naponta. Én minden nap mosom. :/
2010. jan. 17. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz.! Én is elmentem és felírt egy gyógysampont!!!!Azóta nekem e zsírosodik hamar.:D
2010. jan. 29. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült találnod valamit,ami használ? Köszi!
2013. ápr. 25. 12:00
 14/14 anonim válasza:

Van egy betegség:SHS a neve.Itt olvashatsz róla.

[link]

Ez egy nagyon makacs,egyre rosszabbodó betegség.Rengeteget olvastam utána.Magyar,és külföldi blogokban egyaránt.

Mivel a betegséget gomba okozza,így kívül-belül kezelnie kell az embernek magát.

Amennyiben magadra ismertél a cikkből a következőt ajánlom kipróbálni.

A hajadra a következő pakolást készítsd el:

4 dl vízbe 1 dl 10%-os ecet,ebbe 20 csepp teafa és 10 csepp levendulaolaj cseppet.(Csak 100%-os tisztaságút vásárolj!)

Tedd bele egy vízspriccelőbe!Jól fújd be vele a fejed,majd masszírozd bele!Lehetőleg csak tiszta vízzel mosd le,és ne használj hajszárítót!(Min. 20 percig legyen rajtad ez a pakolás!)

Már 1 hónap után jelentős javulás áll be,ha mellette folyamatosan iszol napi fél liter (minimum) házi!!!! kaukázusi kefírt!

Ehhez be kell szerezned kefírgombát.Csak a kaukázusi jó.Ha küldesz emailt tudok küldeni.

Egyébként az mást is rendbe hoz a szervezetedben.

emailem:floralany@gmail.com

2014. máj. 13. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!