Hajmosás után 1-2 nappal már büdös a hajam. Miért van ez?
Hát merre jársz, ahol megbüdösödik a hajad?
Az enyém egy hét után sem büdös.
Nem cigizek. :@
Arra gondoltam,hogy a hajmosási technikám rossz..
Lehet büdös a cigitől, poros levegőtől, ételszagtól stb.
Szerintem az is gond lehet, hogy nem szárítjátok meg rendesen és akkor a víz miatt olyan dohos szaga lesz.
Használj rá balzsamot, hajpakolást attól jó illatú lesz. Én parfümmel is szoktam fújni mindig mielőtt megyek valahová :D
De vannak külön hajpermetek is, az nem roncsolja úgy, mint a parfüm és jó illatú.
szia:)
lehet, hogy hamar zsírosodik a hajad, és annak a szagát érezheted:)
ha hajat mosol, mindig jól masszírozd át a fejbőrödet is, és olyan sampont, balzsamot hazsnálj, ami illatosított:) az is jó ötlet, ha hajpakolást is használsz, aminek szintén legyen finom illata:)
vagy használj még hajfény sprayt is, van olyna, aminek parfümös illata van:)
vaaaaagy amikor befújod magad parfümmel egy keveset fújj a hajadra is:)
remélem segítettem:)
vegyél baba családi sampont az alkalmas minden napos hajmosásra és hozzá vegyél baba hajbalzsamot(barackos legyen minkettő)
vagy esetleg kallos-t is vehetsz
ja és megpróbálhatod azt is hogy mikor mosod a hajad akkor lehajtod a fejed és ugy szárítod..így nem zsírosodik annyira és nem lesz büdös a hajad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!