Ricinusolajtól hajhullás? Szeretném ha nőne a hajam de be kellett fejeznem a használatát.
Egyértelmű hogy egy sűrű olaj hajhullást okoz, mivel a pórusokba beleül és mosással sem mindig távozik teljesen. Ez káros a fejbőrnek. Ezért el is szokták mondani a szakértők, hogy olajakat csak hajvégekre használj, fejbőrre semmiképp. A hajnövekedést pedig semmiféle szer nem fogja gyorsítani. A ricinusnak sincs ilyen hatása.
Hajvégekre kókusz vagy argánolajat használj, azok táplálják is a hajat, a ricinus nem.
Én három "ricinusos-tojássárgás" pakoláson vagyok túl.
Az elsőnél, másodiknál nagyon meg voltam elégedve. Egész éjszaka fent hagytam, reggel lemostam és dúsabbnak tűnt, puhább volt, az amúgy száraz, vékonyszálú hajam.
Tegnap csináltam a harmadik pakolást, ma szedtem le, de mintha most több hajam kijött volna mint szokott.
Mindegy, annyira nem tragikus mennyiség, csak furcsáltam.
Ha idővel elkezd nekem is hullani, valószínű abbahagyom.
Lehet, hogy most túl sokáig hagytam fent (10 órát), mert
6-8 órát szoktak tanácsolni. Egyébként az egész hajamat be szoktam vele kenni, és tervezem, hogy a szempillámra is elkezdem használni. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!