Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki adna egy jó tanácsot,...

Valaki adna egy jó tanácsot, hogy mit tehetnék a sok pattanással az arcomon?

Figyelt kérdés
Sajnos most a nyáron eléggé sok pattanás jelent meg az arcomon és a bőröm is bezsírosodott. Valaki segítsen!
2014. júl. 21. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Étkezz egészségesen. Használj fekete szappant arcmosáshoz.
2014. júl. 21. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a tejtermékeket. Ha az sem segít, akkor állj át paleo étrendre. Pár hét alatt rendbe hozza.
2014. júl. 21. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Agyagos arcpakolás,tisztán tartja az arcot.
2014. júl. 22. 06:43
 4/7 anonim válasza:

Alapokként étkezz egészségesen,felejtsd el a csokoládét és a magvakat!(persze picit lehet bűnözni :D)

Fogyassz sok folyadékot,leginkább vizet,ne a sok cukros löttyöt!

Reggel és este tisztítsd az arcodat,akár babaszappannal.

A nagyobb pattanásokra érdemes Ebrimycyn gélt,vagy ha ez nincs otthon,akkor csak sima (mentolos) fogkrémet.De ezekkel óvatosan,csak kis felületen,vékonyan kend őket,mert nagyon szárítják a bőrt.

Az Yves Rocher pattanáselleni krémei is hasznosak,azokat is tudom ajánlani.

A Zynerit is jó,ezzel naponta 1szer kend csak az arcod,a 2-szeru nagyon kiszárította az én bőrömet,valamimt emellett a krém mellett hidratáld is az arcodat.

Ha az alábbi módszerek közül semmi nem használ,fordulj bőrgyógyászhoz,kozmetikushoz.

Remélem tudtam segíteni.Hajrá!

2014. júl. 22. 08:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! ;-)
2014. júl. 22. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha teheted kerüld a nagyon zsíros ételeket és ha tudsz vegyél olyan arckrémet aminek bőrtónus javító hatása van! (de csakis ilyet) /Az AVON-ba pl a sárgarépa-napraforgó arckrém az ilyen és nekem rengeteget segített és nem drága/
2014. júl. 22. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy egyél élesztőt, nekem bevált :)
2014. júl. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!