SOS! Kezelhetetlen, durva és összevissza álló haj ellen valakinek ötlete? (Lent hosszabban)
Azt hiszem, a világon nekem a legkezelhetetlenebb és legundorítóbb a hajam. 28 éves vagyok és gyerekkorom óta gyűlölöm a hajam, olyannyira, hogy sokszor azt gondolom bárcsak valami miatt kihullana és soha többet nem nőne vissza. Akkor lenne okom venni egy szép egy egyenes parókát. De ahhoz nem vagyok elég tökös, hogy most leborotváljam és vegyek egyet.
Kezdjük ott, hogy nem göndör, nem is hullámos, de nem is egyenes. Úgy nézek ki, mint aki a bolondok házából szabadult, vagy mint aki belenyúlt a 220-ba. Ha kiengedem az egész a képembe zúdul. A millió hajszálam millió felé áll. Előre hátra jobbra balra, mindenfelé. Ha összefogom, akkor szintén az arcomba vág az egész. Ha kiegyenesítem, ami kb 1óra, az kb addig tart, amíg ki nem érek a fürdőszobából. Ha a fülem mögé teszem, felveszi a fülem formáját. Ha összefogom és kiengedem, olyan, mintha még mindig benne lenne a hajgumi. Volt már remington és philips hajvasalóm, de pár percnél tovább, akkor sem tart. Sőt, ha fodrász csinálja( és nem 1-nél voltam már), akkor sem tart, csak míg kimegyek a fodrászatból. Kegyetlenül hullik, de érdekes módon nem fogy, ugyanolyan dús mindig. Kegyetlenül korpásodik. Kipróbáltam mindenféle sampont, házi praktikát stb. semmi nem használ. Mindemellett fénytelen és durva tapintású. Olyan, mint a drót és úgy néz ki, mintha fognánk egy pamutgombolyagot és az egész szálat visszafelé kezdeném el húzni, magyarán, mint egy elmeháborodott. Persze elől rengeteg a babahajam, ami sosem nő egy mm-t sem és felfelé áll, ami szintén hullámos. Mintha antennáim lennének. Ha lelakkozom, akkor megkeményedik, mint a beton és szintén felpattan. Mondanom sem kell, hogy nézek ki. Semmit nem lehet belőle kihozni. Minden álmom a szögegyenes haj. Ha valakinek az van, és utálja azzal szívesen cserélnék, ha lehetne. 1 nap után sírva könyörögne, hogy cseréljük vissza. Na, kérdem én, létezik még egy ilyen szerencsétlen, mint én? Valakinek tuti ötlet?Minden nap sírhatnékom van a hajam miatt.
minden mondattal tökéletesen tudok azonosulni, olyan, mintha én írtam volna a kérdést :D
én is utálom a hajamat, csak összekötve hordom, de a babahajaim akkor is égnek állnak, ha ráfújok egy liter hajlakkot... mindig irigykedek, ha látok egy lányt, aki tudja kiengedve hordani a haját és nem áll össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!