Vivianaaa kérdése:
SOS Epilátort használók ti mit tesztek durva
szőrbenövés ellen?
1/18 A kérdező kommentje:
huha mennyi segítőkész ember van de ha valami szexkérdés lett volna egyből 600-an válaszolnátok
Szia!
Én is így jártam :S Intim részen epiláltam fél évig és egy idő után olyan ronda, undorító lila szőrbenövéseim lettek :/ 3-4 hónapig is ott voltak :( Először szőrbenövésátló krémmel bekentem, de nem használt. Sajnos én sem tudtam jobbat kitalálni utána, mint hogy luffaszivaccsal átdörzsöltem minden zuhanyzásnál, mert nem tudtam kipiszkálni még tűvel sem. A jobbik eset az, ha ki tudnád piszkálni tűvel. A rosszabbik az, ha nem. Én nem tudtam, bőrgyógyászhoz meg féltem elmenni, mert elvileg ezt kivágják, ha begyullad, bedagad, mert ott sok a (zsír?)mirigy elvileg. Én úgy hagytam és minden este kenegettem körömvirágos krémmel, hogy megnyugodjon, majd szépen lassan elmúlt, néha nyomogattam is, hogy kijöjjön belőle a lé. Tudom, ez így gusztustalanul hangzik, de jobbat nem tudtam kitalálni. Utána elkezdett száradni, hámlani. Kb 1 év telt el azóta és már nem látszik sem a heg, se semmi. Olyan, mint ha ott se lett volna semmmi.
2013. jan. 14. 21:26
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És azóta milyen szőrtelenítési módszert használsz? Gondolom abba hagytad az epilálást. Én most arra gondoltam, hogy nem szőrtelenítek amíg be ne gyógyul aztán kipróbálom a gyantát ha ez sem segít akkor marad a borotva..
valahogy a hozzáfűzött kommented után elment a kedvem a válaszírástól, pedig rengeteg praktika van, én lassan 4. éve epilálok ..
2013. jan. 14. 23:23
A meleg gyantázás a legbiztosabb a szőrbenövés ellen állítólag...
2013. jan. 15. 11:22
6/18 A kérdező kommentje:
4-es! Bocs hogyha ennyire mélyen érintett ez a szörnyű komment de sztem csak az igazságot írtam le, teljesen kiborultam, borzasztóan néz ki a lábam és senki nem írt! Na de mind1 is! Többieknek köszönöm
Első vagyok. Azóta visszatértem intim résznél a borotvára. A lábamon epilálni szoktam. Próbáltam a lábamon a gyantát is, de ott nem vált be, mert sok lett a szőrbenövés, viszont a karomon gyantázni szoktam, mert ha ott használom az epilátort, iszonyatosa fáj, nem bírom, ezért karra marad a gyanta, de ezzel együtt jár 2-3 szőrbenövés is, amit ki szoktam nyomkodni. Ezek nem csúnyák, nem látszik meg egyáltalán a helye, bőr színűek. Hónaljamat epilálom 3 éve, évente 1-2x ha benő a szőr, de ott könnyen ki lehet piszkálni tűvel, tehát nem szokott gondot okozni.
2013. jan. 15. 12:13
A radírozás. Mikor már kialakult a szőrbenövés, akkor semmit sem használ, viszont a rendszeres radírozással megelőzhető.
2013. jan. 15. 12:59
most erre is tudnék mit írni, de visszafogom magam. sajnáld, hogy a szőrbenövésekeket nem űzi el a bunkóság
2013. jan. 15. 18:03
10/18 A kérdező kommentje:
Téged sajnállak, hogy ilyen óvodás vagy, nem tudom mi olyat írtam ami ennyire szíven ütött téged!
Kapcsolódó kérdések: