SOS Epilátort használók ti mit tesztek durva szőrbenövés ellen?
Szia!
Szerintem kenegesd körömvirág krémmel, amíg be van gyulladva ne nagyon piszkáld. Meg amíg rövid a szőrszál, nem jön ki könnyen. Eleinte nekem is szőrbenövés volt a lábamon az epilátortól, néhány hónapig visszatértem a borotvára, majd gyantáztam 1-2-szer. Most újra epilátorral csinálom és már csak ritkán nő be, viszont a bikinivonalamon sajnos durván benőnek a szálak, ott nagyon ronda pöttyös. Én pár hete kezdtem használni testradírt, heti 1-2 alkalommal, és epilálás után aloe verás nyugtató géllel kenem be. Így már kezd csökkeni a szőrbenövés. Sajnos 100-ig nem lehet megakadályozni.
Szia!
Vettem tegnap luffa szivacsot, kipróbáltam ma, tényleg nagyon jó. Az összes szőrszál nem, de elég sok kibújt. Sajnos van egy pár nagyobb ronda sebem, a korábbi nyomkodások miatt, így nem tudom mindenhol ledörzsölni, de így is nagyon jó. Remélem elmúlnak majd a piros pöttyök. :) Viszont úgy érzem a szivacs nem lesz tartós. DM-ben vettem, Fitt Sponge luffa szivacs, csak 500 Ft volt - itt a neten olvastam, hogy 1000-2000 között mozog -, szóval itthon rájöttem, hogy csak a tetején 1-2 cm vastagságig van luffából, alatta sima szivacs van. Már most az első használatkor jött ki belőle egy kevés szál. Megkérdezhetem te hol vetted és hogy néz ki?
01-14 20:45-kor írtad ki a kérdést,
01-14 21:03-kor már panaszkodtál,hogy senki nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!