Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS Epilátort használók ti...

Vivianaaa kérdése:

SOS Epilátort használók ti mit tesztek durva szőrbenövés ellen?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el használni és nagyon durva szőrbenövéseim lettek, próbáltam már mindent testradír, szivacs.. és semmi sem segít nagyon csúnya piros pöttyös nem tudom mihez kezdjek segítsen valaaaakiiii :( köszönöm
2013. jan. 14. 20:45
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem kenegesd körömvirág krémmel, amíg be van gyulladva ne nagyon piszkáld. Meg amíg rövid a szőrszál, nem jön ki könnyen. Eleinte nekem is szőrbenövés volt a lábamon az epilátortól, néhány hónapig visszatértem a borotvára, majd gyantáztam 1-2-szer. Most újra epilátorral csinálom és már csak ritkán nő be, viszont a bikinivonalamon sajnos durván benőnek a szálak, ott nagyon ronda pöttyös. Én pár hete kezdtem használni testradírt, heti 1-2 alkalommal, és epilálás után aloe verás nyugtató géllel kenem be. Így már kezd csökkeni a szőrbenövés. Sajnos 100-ig nem lehet megakadályozni.

2013. jan. 16. 16:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Én ma vettem luffa szivacsot és nagyon meg vagyok vele elégedve le is dörzsölte a bőröm felső hámrétegét és kitudtak bújni a szőrszálaim,fürdés után szárazon dörzsöltem vele és láttam ahogy radíroz :) Igaz még körülötte piros de azt kenegetem, sztem próbáld ki te is a luffa szivacsot biztos segít neked is!
2013. jan. 16. 20:46
 13/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Vettem tegnap luffa szivacsot, kipróbáltam ma, tényleg nagyon jó. Az összes szőrszál nem, de elég sok kibújt. Sajnos van egy pár nagyobb ronda sebem, a korábbi nyomkodások miatt, így nem tudom mindenhol ledörzsölni, de így is nagyon jó. Remélem elmúlnak majd a piros pöttyök. :) Viszont úgy érzem a szivacs nem lesz tartós. DM-ben vettem, Fitt Sponge luffa szivacs, csak 500 Ft volt - itt a neten olvastam, hogy 1000-2000 között mozog -, szóval itthon rájöttem, hogy csak a tetején 1-2 cm vastagságig van luffából, alatta sima szivacs van. Már most az első használatkor jött ki belőle egy kevés szál. Megkérdezhetem te hol vetted és hogy néz ki?

2013. febr. 1. 17:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi h későn válaszolok. Dm- ben vettem 400 ft volt, nekem is ilyen vékony de nagyon bevált!
2013. febr. 11. 10:04
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

01-14 20:45-kor írtad ki a kérdést,

01-14 21:03-kor már panaszkodtál,hogy senki nem válaszol.

2013. febr. 12. 15:13
 16/18 A kérdező kommentje:
jajjj te még mindig itt tartasz? nem tetszik valami nem kell válaszolni ennyi az egész jó unalmas életed lehet :)
2013. febr. 12. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
megerőltető lett volna megnézni a százalékot? s eggarc
2013. aug. 2. 17:25
 18/18 anonim válasza:
81%
tök poén ez az ember aki a bunkóságon idegeskedik :D én megértem hogy ideges voltál, most úgy vagyok vele, hogy megkérnék bárkit, hogy műtse ki a rohadt szőrszálakat. szóval ez a luffa szivacs jó? annyira remélem! :( (a gyantától is benő nekem)
2015. aug. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!