Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok mi a megoldást? (Szépsé...

Lányok mi a megoldást? (Szépségápolás)

Figyelt kérdés
Volt egy betokosodott pattanásom, aminek kissé fekete volt a teteje. Már egy éve ott volt, gondoltam megpróbálom kinyomni, ami orbitálos hiba volt. Először csak kicsit feljebb jött, és egy normális nagy pattanás lett belőle, egy nap után megnyomtam és kijött belőle a gennygumő és sok vér is. Ez egy napig így maradt, most mentem el fürödni és láttam a nagy var alatt hogy kijött egy kis genny, ez a nagyon folyékony, és elkeztem megint nyomni és aztán jött belőle normális genny is. Aztán leszedtem a varat és kiszedtem a maradék cuccot. De ekkor láttam h 1mm mély lett az egész pattanás?! Kb 2'5-3mm átmérőjű maga a pattanás és az orromon van.

2014. júl. 20. 11:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Szóval a kérdés az h mennyi idő mire begyógyul? Megmarad a heg? Milyen krémeket használjak? Bocsi az elejéért is csak az oldalnak mindenféle baja volt
2014. júl. 20. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha már egy éve ott volt, akkor jó, hogy kinyomtad :)

Ez teljesen normális, hogy ha ilyen nagy, hogy esetleg többször is feltelik gennyel és még egyszer ki kell nyomni.

Ha csak seb van rajta, nem gennyes, akkor azt ne szedd le, mert így lassítod a begyógyulását.

2014. júl. 20. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:

jól tetted hogy kinyomtad, rosszabb lett volna

az normális hogy most ilyen, de be fog gyógyulni idővel

a vart ne szedd le többet

2014. júl. 20. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) elkezdett gyógyulni és nincs rajta olyan bazinagy var. Az valószínűleg akkor azért volt, mert genny volt még alatta.
2014. júl. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!