Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A BALEA termékek jók?

A BALEA termékek jók?

Figyelt kérdés
Természetes anyagokból készülnek? Bőrbarátak?

2014. júl. 19. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nem, sőt. az egyik legmérgezőbbek.
2014. júl. 19. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha már Dm-es termék, akkor Alverde!

Egyébként egy Baleás korpás hajra való samponom van, és egy tusfürdőm, nem rosszak, az árukhoz képest érnek annyit, mint a kétszer annyiba kerülő márkásabb termékek, de nem natúr termékek. Hogy bőrbarátok-e? A barna hajra való balzsamja engem irritált, de más nem. Ha érzékeny a bőröd, nem biztos, hogy bírni fogja, de ha van érzékeny bőrre való terméke, egy próbát megérhet.

2014. júl. 19. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem tusfürdő kellene most + valamilyen folyékony szappan. A sampon és a dezodor amit használok az alverdés.
2014. júl. 19. 21:55
 4/8 anonim válasza:
Én tusfürdőt, korrektort, púdert, dezodort, testápolót, kézkrémet,arckrémet, kézfertőtlenítőt használok tőlük és ezeket mindet bátran merem ajánlani, én meg vagyok velük elégedve! :)
2014. júl. 20. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok jó Balea termék van, persze nem mind. Kremmania.hu oldalon láthatsz róluk véleményeket.
2014. júl. 20. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már szinte csak Balea (meg Alverde) kozmetikumokat használok, eddig még egyik termékükben sem csalódtam, szerintem nagyon jók és az áruk is kedvező.
2014. júl. 20. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már rengetegszer vettem Baleas tusfürdőt. Ezekkel nekem semmi problémám nem volt soha. Olcsók és nagyon finom illatúak vannak (bár nem túl tartósak, de én még tartós tusival nem igen találkoztam).
2014. júl. 22. 13:12
 8/8 anonim válasza:
A Balea tusfürdők, samponok, balzsamok és ajakápolók nagyon jók!! Használtam még szemfestéklemosót is, az is nagyon jó volt!
2014. júl. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!