Festetted már magad barnára úgy, hogy fekete lett az eredmény?
Figyelt kérdés
A festék számára emlékszel? Az érdekelne most.
Köszi előre is.
2014. júl. 18. 21:54
1/7 anonim válasza:
Amire az van írva, hogy barna, az hétköznapi szemmel szinte fekete lesz. 4.0.
Világosbarna = barna 5.0
Világosszőke = világosbarna 6.0
2/7 anonim válasza:
Sötétbarnára akartam Palette color shampooval, de a sötétbarna fekete lett. A számát nem tudom.
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha sötétbarnát szeretnék, a 600-as nem jó?
2014. júl. 18. 23:01
4/7 anonim válasza:
A 600-as árnyalat (pl. Casting-ból) valóban barna lesz, nem lesz fekete. Vigyázz viszont, mert termékcsaládonként változhat az eredmény, pl. a Garnier 5.0-s színező, a fantázianevére nem emlékszem, nekem nagyon sötétbarna, majdnem fekete eredményt hozott. Ha biztosra akarsz menni, nézz be egy fodrászkellékeshez, a profi tubusos festékek általában olyanok lesznek, mint amit a színpalettán látsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Castingot szeretnék, mert ammóniamentes, míg a fodrászkellékesekben van ammónia. Ha már roncsolom a hajam, legalább az ammóniát szeretném kihagyni.
A Casting 600 szép sötétbarna lesz szerinted? Nem igazán tudok dönteni az 500 és a 600 között. Tényleg csak egy sima sötétbarnát szeretnék, ami nem kopik hányás színűre.
2014. júl. 19. 01:27
6/7 anonim válasza:
Ez igazából félinformáció, mert ahhoz, hogy a festék tartósan módosítsa a hajad pigmentállományát, bizony kell az ammónia. Ezért az 'ammóniamentes' festékekben is van, csak azokban már annyira kevés, hogy megengedhető a 'mentes' szó használata az esetükben. A Casting 600-asnak szerintem gyönyörű színe van, a kérdés persze az, hogy Te milyen végeredményt szeretnél, és mit tartasz szép barnának. Nekem a Casting roncsolta a hajam, ezért a fodrászkellékesnél vettem Majirelt (ez szintén L'Oréal termék), és azzal festettem a hajam. Itt ugyanaz a színskála, mivel a L'Oréálnál egységes. Mondjuk drágább és macerásabb megoldás is, mert ki kell kevergetni, aztán valakit megkérni, hogy kenje fel, ha te magadnak nem tudod, a Casting azért lényegesen praktikusabb. Ha nem tervezed sűrűn festeni a hajad, akkor jó lehet a Casting is, ha viszont meg akarod őrizni a hajad épségét, vagy netán már most károsodott volna, akkor inkább érdemesebb Majirelt venni. Itt egy link, hogy milyen eredményre számíthatsz: [link]
7/7 anonim válasza:
Viszont ha sötétebb barnát szeretnél, akkor 500-asban gondolkodj, a 600-as inkább középbarna, ami idővel világosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!