Több féle dauer létezik? Hogyan működik?
Figyelt kérdés
Szeretnék tartós nagy, loknis, hullámokat az enyhén hullámos, egyenes hajamba. Eddig csak nagyon bongyor dauert láttam, nem tudom, hogy lehet-e több fajtát vagy, hogy egyáltalán hogyan működik. Úgy tudom, hogy a rendes dauer "örökre szól", meg kell várni, amíg lenő a haj. Viszont hallottam valami olyasmit, ami kb.3 hónap után "kimegy" a hajból és akkor újra kell csinálni. Ilyen létezik és ha igen, akkor ez mi?:) Nem szeretném, hogy esetleg meggondolnám magam és vagy valami, így viszont, ha nem csináltatnám meg újra akkor egyből a régi lenne. Lehet nagy hullámokat is? Hogyan csinálják?2014. júl. 17. 22:26
1/2 A kérdező kommentje:
Inkább egyenes mint enyhén hullámos (:
2014. júl. 17. 22:30
2/2 anonim válasza:
Nincs olyan ami örökre szól... egy idő után lenő, vagy kimegy a hajból. Nekem is egyenes hosszú hajam volt amikor csináltattam, nagy loknisat szerettem volna, de olyant nem tudtak. Viszont a sok hajam hamar le is húzta a csigákat és csak kócos lettem tőle. Nem jött be végül, még a hajamat is tönkre tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!