Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leszedjem a karomról a szőrt,...

Leszedjem a karomról a szőrt, ha már egy részén ugysincs a tetkó miatt?

Figyelt kérdés

Tudom, az én döntésem, de kiváncsi lennék mások, fõleg pasik válaszára.

Az alkaromra, a hajlat alá került egy tetkó, értelemszerûen még elõtte le kellett gyantázni egy területet. Na most, az van hülyén néz ki és elég feltünô is mivel elég fekete szôröm van. Mit gondoltok, hagyjam így, majd visszanô vagy akkor gyantázam le végig plusz ugye a másik karom is akkor már!?

20F

2014. júl. 17. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyantázd le az egészet. Én tuti legyantáznám. :) Ha van egy tetkóm, ami nyilván azért a karomra került, hogy látsszon, akkor alap, hogy rendbe tartsam, és rendszeresen szőrtelenítsem is. Szerintem béna amikor szőr fedi a tetkót. Különben is nyár van, és egyre nagyobb divat, hogy a fiúk is szőrtelenítik a karukat, lábukat. Szóval le a szőrrel! :)
2014. júl. 17. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy velem van a baj, de én ki nem állhatom a szõrtelen pasikat. Nagyon kiábrándító számomra. Szerintem várd meg még visszanõ. A késõbbiekben meg ha valakit nagyon érdekel a tetoválásod úgyis megnézi ha szôrös a karod, ha nem. Sajnos tényleg divat a szõrtelen kar és láb, egyre nôiesebbek a pasik. :(

19/L

2014. júl. 18. 02:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Végülis legyantáztam a karom. Lehet a nyárra tovbbra is szõrteleníteni fogom. :)
2014. júl. 19. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted! :) Gondolom sokkal jobban néz ki, így neked is tetszik, és kényelmesebb, komfortosabb is az érzés szőr nélkül. :) Ma már a fiúk is egy csomóan gyantáznak. :)
2014. júl. 19. 16:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, jobb érzés, néha kicsit fura mikor hozzáérek és selymes XD de nem bántam meg:D
2014. júl. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!