Leszívott "szőke" hajamat szeretném hamvasítani. A cél:ősz. Miből áll a hamvasító?
Figyelt kérdés
úgy tudtam víz+hidrogén+sampon.De a fodrász gyakorlatos tanárom azt mondta ne tegyek bele sampont.A víz + hidrogénnel ellehet érni valamiféle hatást?2010. jan. 8. 19:41
1/1 anonim válasza:
Én még ezt a samponos megoldást nem is hallodtam, de érdekes...!
Válassz olyan festéket, ami tartalmaz violetet, azaz lilát. Mivel a sárga (szőke) komplementer szine (semlegesítő színe) a lila, ezért csak ilyen formában lehet hamvas a hajszíned, ám ilyen szőke árnyalatot, ami tartalmaz violetet, sem a DM-ben sem a rossmanban nem találsz!
a gyakorlati oktatódtól kérdezz
Miután ez megtörtént és már semmi sárga nem látszik a hajadon, szerezz be egy hamvassampont! (shauma, ősz vagy szőke hajra) szebb fényt ad.
Ne ilyedj meg, ha a tubusban lila színű krémet látsz! sok sikert!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!