Szerintetek milyen frizura állna jól nekem?
Már le szeretném vágatni a hajamat csak nem tudom mi állna nekem jól.A fodrászom megcsinál mindent csak sokszor 70-es évek divatja szerinti frizurát ajánl és én nem szeretnék ilyet.A képen úgy látszik mintha ki lennék rúzsozva pedin nem.(Nem vagyok búza tehát búza hajak nem kellenek)az url elé pontot teszek mert nem szokta kiírni az egész linket de kirakom pont nélkül is.a testalkatom:kicsit duci de egy picit,181cm 75gk
Link: [link]
............... [link]

pirossal bejelöltem: [link]
a mostaninál rövidebb, de egyébként a fazon kb ugyanaz. Fentebb kicsit hosszabb, azt akár fel lehet zselézni.

Csak annyi a baj a hajaddal, hogy túl hosszú. A fazonja nem rossz, csak a frufrud legyen rövidebb. Vagy valahogy úgy állítsd be, hogy ne lógjon az arcodba.
Meg még annyi féle van. Nem tudom neked melyik tetszik, meg hogy igazán milyen fazon állna jól. De a rövidebbel nem lehet mellélőni. Az minden férfinak jól áll. A félhosszú meg hosszú haj már kevés pasin mutat igazán jól. Szerintem,

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!