Frizura "hossz vesztés" nélkül?
Életemben most először növesztettem meg ekkorára a hajam ezt vártam, de a vége kissé szénakazal beütéses sokszor, [link] mint neki de mivel kevéskés a hajam ezuért a fejtetőmön lapos, frissen mosva se az igazi. lényeg a lényeg szeretném ezt a kinézetet elkerülni annélkül, hogy lényegesen sokat veszítenék a hajamból. Jelenleg épp hogy eléri a lapockámat és a vállamig ilyen torzomborz. Vasalni nem akarom, 1 éve szoktam le a vasalásról, előtte minden nap többször is amint egy pii kunkor volt benne de manapság inkább felkötöm.
Kérdésem az hogy milyen frizut tudtok ajánlani? agy megoldást? (természetes legyen)
Ha szükséges, nagyon magas a homlokom, enyhén pufi a pofim. és szűk az állam.
3-4000 ft egy fél literes kókuszolaj, finomítatlant vegyél bioboltban, az jó a hajra.
De ha attól ilyen a hajad hogy töredezett, azt le kell vágatni, különben tovább fog törni és egyre rövidebb lesz, nem hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!