Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » X-epil gyantázó? (lent)

X-epil gyantázó? (lent)

Figyelt kérdés
érdemes megvenni a gyantázókészletet? Utána bármilyen 100 ml-s patron jó bele? előre is köszi!
2014. júl. 12. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Abszolút megéri. Persze kell hozzá egy bizonyos fokú kézügyesség és rutin, hogy magadnak gyantázz. Patron pedig valóban bármilyen jó lesz bele utólag, bár szerintem eleve az xepil az egyik legolcsóbb.
2014. júl. 12. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

X-epil a legdrágább meg a Veet... meg a leggyengébb minőségű is egyben.

Ha 100 ml-es a saját patronja akkor elvileg a többi 100 ml-es is jó kell hogy legyen bele. De nem tudom, nekem Alveola gépem van, jóval olcsóbb és sok kozmetikus is azt használja, mivel az a legjobb márka.

2014. júl. 12. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:
igen olvastam, h az alveolának is van ilyen gépe, de azt csak neten tudnám rendelni, ott pedig nem tartom elég biztonságosnak. Én nem is a gyanta miatt venném meg, hanem a gép miatt. Meg ahhoz van kiskönyv is, ami egy kezdőnek nem rossz.
2014. júl. 13. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!