X-epil gyantázó? (lent)
Figyelt kérdés
érdemes megvenni a gyantázókészletet? Utána bármilyen 100 ml-s patron jó bele? előre is köszi!2014. júl. 12. 20:05
1/3 anonim válasza:
Abszolút megéri. Persze kell hozzá egy bizonyos fokú kézügyesség és rutin, hogy magadnak gyantázz. Patron pedig valóban bármilyen jó lesz bele utólag, bár szerintem eleve az xepil az egyik legolcsóbb.
2/3 anonim válasza:
X-epil a legdrágább meg a Veet... meg a leggyengébb minőségű is egyben.
Ha 100 ml-es a saját patronja akkor elvileg a többi 100 ml-es is jó kell hogy legyen bele. De nem tudom, nekem Alveola gépem van, jóval olcsóbb és sok kozmetikus is azt használja, mivel az a legjobb márka.
3/3 A kérdező kommentje:
igen olvastam, h az alveolának is van ilyen gépe, de azt csak neten tudnám rendelni, ott pedig nem tartom elég biztonságosnak. Én nem is a gyanta miatt venném meg, hanem a gép miatt. Meg ahhoz van kiskönyv is, ami egy kezdőnek nem rossz.
2014. júl. 13. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!