SYOSS sampon? Használja valaki?
Figyelt kérdés
Jó készítmény, érdemes venni?
Hosszú szőke hajam nagyon töredezett és fénytelen a sok hajvasalástól és festéstől sajnos...
van esetleg vmi amit tudtok esetleg ajánlani?
Köszi a válaszokat!
2010. jan. 7. 20:23
1/20 anonim 

válasza:

Vagass kicsit tbbet a hajadbol, hogy redbejojjon.
Ne vasald annyit es hagy a hidrogent mert a foldon nincsen az a sampon ami mindet kivedi.
Amugy nekem termeszetes szoke, hosszu hajm van, es jol bezsirosodott a Syosstol, baratnomnekis o meg barna hosszu, es dus haju.
Nallam a Gliss Kur a nyero!!!
Annak van valtozata kifejezetten szoke hajra es tokjo fenyt ad! ;)
2/20 anonim 

válasza:

Szerintem se jó. És a balzsam sem. Amit mindenképp megtehetsz még egy egészséges vágás után, hogy hetente teszel rá pakolást.
3/20 anonim 

válasza:

Nekem nagyon bevált. amióta a Syoss-t használom, azóta még 5 nap múlva is puha, selymes a hajam. Korábban már a 2. napon totál száraz volt és emiatt fénytelennek, töredezettnek nézett ki. Szintén festett szőke avgyok.
4/20 anonim 

válasza:

egyetértek a 9:40-es válaszolóval. Nekem is nagyon bevált. Csak a különbség, hogy én festett fekete vagyok:) 22/L
5/20 anonim 

válasza:

Nekem is bevált. Szerintem próbáld ki, annyit megér. :)
6/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Akkor kipróbálom. veszteni nem veszthetek vele! :-)
2010. jan. 8. 18:56
7/20 anonim 

válasza:

hát de azt h elk*rja a hajad, am nekem is van semmi extra jó az illata de többet sztem nem veszek. elseve rózsaszínje az amit eddig a legjobban szerettem ...
8/20 anonim 

válasza:

Nekem a kék feliratos elvileg dúsító sampon van, de az nagyon sz*r... Nem dúsít, de legalább kegyetlenül kiszárítja a hajat:D
10/20 anonim válasza:
Nekem hosszú barna dús hajam van, és vasalom. A rózsaszínt használom, és nekem nagyon lezsírosodik tőle a hajam :/ de lehet másnak nem. Ez egyéntől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!