Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet javítani a...

Hogyan lehet javítani a bikinivonalamon, ha borotválom és piros kis pöttyök maradnak utána?

Figyelt kérdés

Minden borotválás után bepöttyösödik a bőröm,és nem akar elmúlni. Elég gáz így nyáron, meg amúgy is.

Az a baj, hogy a combhajlatomon is van szőr, és mikor nő vissza, akkor a bőr alatt nő, és bepöttyösödik.Még kiszedegetni sem lehet csipesszel.Szoktam borotválni,meg csipesszel a maradékot kiszedni.Ettől is begyulladhat?

Mit tegyek, hogy ne bőr alá nőjön vissza?

2008. aug. 2. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát először is a piros pöttyök nem csak neked vannak nekem is voltak,én hintőporoztam és nyugtato krémmel kentem.Amikor elkezdtem gyantázni nem voltak utána piros pötyök. ajánlanám neked hogy gyantázd vagy ha nem akarod te akor elmehetsz kozmetikushoz is.Ha nem szeretnél akkor nyugodtam magadnak is megcsinálhatod otthon. és a benőtt szőrszálakra pedig veet krémet használj nálam bevált amikor borotváltam. Sok sikert!
2008. aug. 2. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
veet krémből a szőrbenövés elleni krém*
2008. aug. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!