Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire fáj a tetoválás?

Mennyire fáj a tetoválás?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Gondolkozom, hogy csináltassak-e tetkót a derekamra, csak nem tudom mennyire viselne meg. Közben is, és utána is, míg nem gyógyul be. Tapasztalatok?
2008. aug. 2. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Ha komoly fájdalmat jelentene, akkor nem tetoválná magát minden útszéli csicska. Különben ha tetováltatod magad, akkor el leszel vele egy két hétig, amíg lenyugszik a bőr, de szerintem ne tedd, csak ha 30 éves korod után is örülsz majd neki, hogy a bőrödet nem tudtad megkülönböztetni egy kifestőkönyvtől, meg persze ha nem bánod, hogy addig is a tetoválásod miatt meghiúsul néhány párkapcsolatod.
2008. aug. 2. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam van olyan tetkó, ami pár év után eltűnik. Ilyet csináltatnék. Tényleg van ilyen?
2008. aug. 2. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Van, igen. Én hallottam 3 évesről.
2008. aug. 2. 19:18
 4/8 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül?
2008. aug. 2. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
A Travel and Livingen van egy tetoválós sorozat. Abban mutatják, hogy hogy tetoválják az emberkéket, eddig egy sem üvöltött. :)
2008. aug. 2. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is van tetoválásom, de eggyátalán nem fáj apró tűszurások max. olyan mint a szunyog csípés és vérezhet is amely természetesen hozzá járul a dologhoz.:)
2008. aug. 2. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarnád, fel sem merülne h mennyire fog fájni.
2008. aug. 3. 02:15
 8/8 anonim válasza:
szia, figyelj ilyen a tetoválás nagy bajod nem lesz tőle, max ha érzékeny vagy a tűre, vagy a festékre. annyira nem vészes, ha annyira fájdalmas lenne ,akkor nem lenne ilyen sok embernek szentem.. A Travel and Livingen van a tetoválós müsor: Miami Ink. , ott sokat mondanak róla, igy lehet segítene neked,de nem mindegy hol csinálod,ha többször átmennek egy helyen, akkor könnyen ki hegesethet.. de szerintem vágjál bele, csináltass egyet, de egy örökre szólót, akkor nem fogod megbánni, ha valami jelentése i s van számodra!!:)
2008. dec. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!