Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennás tetoválás info?

Dávidmester13 kérdése:

Hennás tetoválás info?

Figyelt kérdés
Hennás tetkót szeretnék csináltatni az alkaromra és tudni szeretném hogy meddig marad fent ?? és bírja a vizet ??? stb.?
2011. szept. 18. 15:08
 1/2 Hailey13 ***** válasza:

tudom ezzel nem sokat segítek, de egy válasz van: relatív. inkább bőrtől függ. előttem csinált a csaj Balatonon henna mintát barátnőmön, aztán rajtam. neki kb három hétig megmaradt, nekem összesen 5 napig. de nagyon halványan.:D

a vízet egyébként elvileg bírja, nem befolyásolja hogy meddig marad fent, nekem miután megcsinálták asszem egy óráig árnyékban kellett lennem, aztán még fél óráig nem érhette víz, de azután mentem rögtön fürdeni:)

2011. szept. 18. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
attól függ,nekem is volt nem rég,még mindig látszik halványan :D ha nem rajzolják (szerintem) akkor nem marad fent sokáig (de mivel én víz közelébe voltam állandóan érthető,hogy hamarabb lekopik) barátnőmnek volt neki rajzolták ő azt mondta,hogy neki 3 hétig fent volt.
2011. szept. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!