Folyton izzad a tenyerem és a talpam is! Már réggebb óta. (most 13 éves vagyok ) Mit tegyek? Házi módszereket is mondjatok, ha tudtok. :D
Majd meglatjuk. Azert koszi.:D
De hazi modszereket nem tudtok.?
Szia!
Nekem a tenyerem kezdett el izzadni idén. Van párom, ha nagy meleg van nem fogjuk meg egymás kezét. Nem szégyelem előtte és ő sem foglalkozik ezzel :D
18L
Szerintem használj lábbetétet, azt könnyű mosni és vászon a bevonata, illetve bőr cipőket. (A műanyagokat felejtsd el, szerintem.)
Illetve az aktív sportolás (min. heti 3szor 1,5 óra) is jó hatással van az izzadás szabályozására.
Köszi.:D
Eddig sem hordtam műanyagokat. Lábbetét van a cipőimben. De engem a szandák zavarnak, hogy olyanokat nem tudok hordani.:c És én kézilabdázom, atlátikázom, és táncolok is szóval sportolok eleget.:3
De mint fent is írtam, valami olyasmi módszer kéne mint az ecetes víz, vagy a hintőpor. De már ezt is nagyon köszönöm, hogy egyáltalán foglalkoztok ezzel.:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!