Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A lányom ősszel 7. -be indul...

A lányom ősszel 7. -be indul és szeretné a nyárra befesteni melírozottan szőkére a haját, de csak olyan festékkel ami 2 hétig tart. Megengednétek szülők?

Figyelt kérdés
Egyébként barna haja van, zöld szeme és közepesen barnás bőre. Nem tudom, hogy engedjem vagy ne?!

2014. júl. 7. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Idefigyejjé nig_er...őszintén megmondom neked hogy a te lánykádat nem fogod tudni sokáig kislányként kezelni.

Amikor majd a pasijával dugni akar, ide kiírod hogy megengedjem-e vagy nem ?!

Az ő döntése akkor had csinálja.

Nem lehet mindenbe beleszólni !

Engedd meg neki azt kész. Ilyen egyszerű szerintem.

2014. júl. 7. 17:51
 12/17 anonim ***** válasza:

1. A henna vörösre színez, és nem kopik le

2. A színező nem világosít, esetleg, ha oxi van hozzá, de akkor is a festék kikopik, de a szőkítés megmarad

3. Te tuti nem a szülő vagy, vagy elég.. fura szülő.

4. Azt kérdezed, hogy megengedd-e, de tök egyértelmű, hogy bele fogsz menni.

5. Hogy válaszoljak is, talán 7. utáni nyárra engedném először, 8. után pedig már olyanra festené, amilyenre szeretné, max. tanácsot adnék neki, kivéve, ha a sulija nem engedi, akkor nyilvánvalóan nem biztatnám én sem..

2014. júl. 7. 17:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és nővérem feketére színezi Hennával, de mindegy.. nem csak vöröses Henna van.. legalább is nálunk van szőke is, meg fekete, meg barna
2014. júl. 7. 17:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak most döntöttem el, hogy igen vagy nem.. azthiszem megengedem, de cak szőke színezőporral ami 1 napig tart... majd 8. után már befestetheti :) de tényleg köszi..
2014. júl. 7. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:

az én lányom is most megy 7.-be az ősszel,s ombre haja van. (rendes hajfestékkel)

Szerintem Te döntsd el és ne más anyukák döntésére bízd magad,te vagy felelős a lányodért és nem más anyukák!

2014. júl. 10. 14:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. júl. 11. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Tavaly már megengedted (igaz, állítólag egy napost), most mit vársz? Ha most lesz hetedikes, tavaly ugye hatodik előtt állt, háááát, mit ne mondjak, elég hamar elkezdi ezeket a külsőségeket.
2014. júl. 25. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!