A lányom ősszel 7. -be indul és szeretné a nyárra befesteni melírozottan szőkére a haját, de csak olyan festékkel ami 2 hétig tart. Megengednétek szülők?
Idefigyejjé nig_er...őszintén megmondom neked hogy a te lánykádat nem fogod tudni sokáig kislányként kezelni.
Amikor majd a pasijával dugni akar, ide kiírod hogy megengedjem-e vagy nem ?!
Az ő döntése akkor had csinálja.
Nem lehet mindenbe beleszólni !
Engedd meg neki azt kész. Ilyen egyszerű szerintem.
1. A henna vörösre színez, és nem kopik le
2. A színező nem világosít, esetleg, ha oxi van hozzá, de akkor is a festék kikopik, de a szőkítés megmarad
3. Te tuti nem a szülő vagy, vagy elég.. fura szülő.
4. Azt kérdezed, hogy megengedd-e, de tök egyértelmű, hogy bele fogsz menni.
5. Hogy válaszoljak is, talán 7. utáni nyárra engedném először, 8. után pedig már olyanra festené, amilyenre szeretné, max. tanácsot adnék neki, kivéve, ha a sulija nem engedi, akkor nyilvánvalóan nem biztatnám én sem..
az én lányom is most megy 7.-be az ősszel,s ombre haja van. (rendes hajfestékkel)
Szerintem Te döntsd el és ne más anyukák döntésére bízd magad,te vagy felelős a lányodért és nem más anyukák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!