Növesztem a hajam, már a derekamig ér a vége, mert van benne egy kis fokozat. Olyan térdig érőt szeretnék, de az a baj, hogy a vége egy kicsit töredezik. Mit csináljak a hajammal?
Használj hajápolókat. Vannak krémek a hajvégekre. Kenj rá hetente 1* 2 órára olivaolajat. Viszont ha már eltört akkor az nem fog összeforrni! Ha meg akarsz szabadulni tőle, akkor vágd le azt ami már nagyon csúnya és előzd meg a kialakulást. Szedhetsz hajra való táplálákkiegészítőket is. Olvass utána, hogy mi kell az egészséges hajnak és egyál sok olyan kaját.
UV szűrős hajáplókat használj, hogy óvd a naptól, vagy vegyél kalapot.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ne haragudj, de szerintem tanácsokat kértem, nem azt kérdeztem, hogy Neked tetszik-e a hosszú haj....
Egyébként meg én nagyon szeretem, nem gond ápolni se, na meg a látványról ne is beszéljek...sok jó visszajelzést kapok, meg sztem a pasiknak is jobban tetszik a hossz haj mint a rövid.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!