Hogayn fonjam be a hajam hogy a tővektől (nagyából) a végekig hullámos legyen?
Próbáltam már parketta fonásba, de csak a hajam háromnegyede lett hullámos, valamint a sima fonást és a szálka fonást is kipróbáltam. Természetesen előtte nedves volt a hajam. De egyiktől sem lett teljesen hullámos.
Nektek van valami praktikátok hogyan érhetném el ezt a 'teljesen hullámos' hatást? Nektek mi vált be? A válaszokat előre is köszönöm :)
Ha ez valamennyit számít:
Nyíl egyenes hajam van, és a hátam közepénél már hosszabb. Valamint közepes a sűrűsége :)
Én úgy szoktam, mivel lépcsőzetesen van levágva és nem egyforma hosszú, hogy az alsó réteget befonom simán. A felsőt pedig parkettába, nagyon kis tincseket fogva, jó szorosan.
Nedves hajat nem szabad, mert nagyon sérülékeny. Én szárazon szoktam, rögtön szárítás után, tehát még lehet, hogy egy ici-picit nedves, de nem lehet rajta érezni, hogy vizes.
Másik módszerem, hogy félbeválasztom a hajam, és jobb oldalt és bal oldalt is csinálok egy parketta fonást.
Szerintem az lehet a baj, hogy legfelül túl lazák a tincseid vagy túl nagyok, azért marad ott egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!