Hajvilágosítához adtok segítséget?
Figyelt kérdés
Na hosszú lesz, de muszáj leirnom! Kb. 2 hónapja befestettem a hajam palette mousse color sötétbarna festékkel, de a hajam inkább fekete lett, mint barna. Teltek a hetek és meglátszódott a lenövés, és az eredetileg sötétszőke hajam inkább őszes árnyalatot ad a fekete mellett. Ez egyáltalán nem tetszett. Kipróbáltam az ecetes öblítést, már 2x nekifogtam a c-vitaminos hajvilágosításnak is. Nem akarom leszívni a hajam semmiképp. Van valaki, aki hasonló helyzetbe került? Mi a megoldás? SEGÍTSETEK LÉGYSZÍ'2014. júl. 5. 19:29
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és nem látszódott semmi változás ezekkel a módszerekkel :(
2014. júl. 5. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!