Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell zuhanyozni gyorsan...

Hogyan kell zuhanyozni gyorsan de alaposan?

Figyelt kérdés
Minden egyes alkalommal vagy 40-50 percig zuhanyozok. Igaz hogy nedvesítéssel, szappanozással-samponozással, lemosással, törülközéssel együtt ennyi idő, de már nagyon unom. Ezért nem is értem, hogy tud valaki minden nap zuhanyozni. Időt szánni erre. Ha le tudnám vinni ilyen 10 percekre akkor talán több kedvem lenne hozzá, de így? Pl szappant-sampont állandóan kell használni? Sima víz nem tisztít eléggé? Jöhet videó, akármi a technikáról!
2014. júl. 5. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nálam 10 perc a fürdés idő, bevizezem magam átmosom tusfürdővel a testem leöblítem és kész,megtörölközök pizsi fel utána fogmosás és kész :)

samponozni én a hajamat szoktam de az már hajmosás téma...:)

2014. júl. 5. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

De mi tart neked ennyi ideig? Bevizezni magad kb. 1 perc, szappanozás mondjuk 3, lemosni 2, törülközés pedig legyen szintén 3, mert mondjuk nagyon alapos vagy, ez így sincs 10 perc. Persze lehet félórákat állni a zuhany alatt, de az már nem szükséges, én is szoktam tovább ha pl. fázom és jól esik a meleg víz. Nekem a hajmosás szokott 40-50 perc lenni - úgy, hogy min. 20 percet rajtahagyom a hajamon a balzsamot/pakolást (kivéve ha sietek, akkor nyilván nem így csinálom)...

Szappan vagy tusfürdő kell minden nap, sampon nem, az csak ha hajat mosol mondjuk heti kétszer. Írd le mivel megy el az időd, mert ha pl. a szappannal szerencsétlenkedsz, mert nem habzik/csúszik/kiesik a kezedből, akkor veszel egy tusfürdőt és meg van oldva.

2014. júl. 5. 13:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Pl. hónaljamat sokáig és jó vastagon szappanozom, mert még mindig büdösnek érzem. Szeretem a bőrömet is jó alaposan átdörzsölni, hogy ne maradjon elhalt hám és kosz ami csak ott rothad. Ugyanez az intim részeken. Lemosni is nagyon alaposan mert félek a rajtam maradó szappan-sampontól nehogy ártson valamit. Törülközni is nagyon alaposan, mert ha vizes maradok félek, hogy gombásodni büdösödni kezd az a részem. Én ilyenkor hajat is mosok mindig. Szememből fülemből jó alaposan kimosom a sampont. Tusfürdő drágább mint a szappan nem? Azért nem használok.
2014. júl. 5. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Na itt a probléma. Miért félsz ennyire? Mondjuk van ilyen pszichés betegség, hogy a kórokozóktól félnek egyesek. De a világ nem ilyen veszélyes, a szervezetben pedig az immunrendszered megvéd a legtöbb fertőzéstől. Az összes bacit nem tudod lemosni, sőt nem is egészséges ennyire gyötörni a bőröd, mert minimum hogy kiszárad, bereped és akkor bejuthatnak aztán a testedbe a kórokozók. Egy egészséges embernek nem kell így zuhanyozni, testradírozás heti 1x elég az elhalt sejtek eltávolítására, hidd el amitől a tested meg akar szabadulni attól meg fog, nem kell gyötörni szerencsétlent. Begombásodni sem egyszerű, tudod hány ember lenne akkor gombás világszerte? A befülledésre hajlamos részek, pl. mell alatt is akkor gombás jellemzően ha valakinek óriási a melle (kb. 150-200 kg körül). A tusfürdő nem drága, a Lidlben már 199 Ft-ért is lehet kapni és egyéb boltokban is találsz olcsót. Szerintem tusfürdőn nem érdemes spórolni.
2014. júl. 7. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, de az igaz hogy mindennap kell zuhanyozni, el sem tudnám képzelni hogy ne zuhanyozzak mindennap, nem is mennék emberek közelébe akkor. hajat mosni heti 1-2x, többször nem kell, nem jó.
2014. júl. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!