Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium: heti 3x6 vagy 2x8...

Szolárium: heti 3x6 vagy 2x8 perc?

Figyelt kérdés
Normál, világos de jól barnuló, nem égő bőrhöz.

2014. júl. 5. 01:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Semennyi, ha nem akarsz bőrrákot kapni.
2014. júl. 5. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Süt a nap! Minek a szoli?
2014. júl. 5. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is legyen válasz, én úgy vettem észre hogy a kevesebb alkalom de több perc jobban barnít, mint a heti többször ám de kevesebb, szóval 2*8.
2014. júl. 5. 07:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Süt a nap? Nálunk speciel k..rva szar idő van, mint mindig kb. Mire napozni jutna időm, tuti eltűnik a fenébe és felhős lesz + esik, mint most.

Ha elsőre mész akkor inkább kevesebb időre menj, inkább 2x6 perc egy héten.

2014. júl. 5. 10:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:) Igen, első 1-2 alkalommal 6 perc lesz, utána áttérek akkor a 2x8-ra, tavaly is ennyikre mentem végülis.

Akik mondják, hogy dehát süt a nap: hiába süt, mert ha lakásban lakik az ember, ugye nem tud kiülni napozni. Városban járkálással meg tuti kis csíkokat barnítok magamba, ahol a felsők melltartók pántjai vannak. Én meg nem ruhavonalat akarok magamba barnítani:D Szóval csak az barnul amit legtöbbször ér a nap, az miért baj ha mindenhol akarok barnulni?

2014. júl. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!