Hány perc szolit javasoltok? Ez lesz az első alkalom.
Figyelt kérdés
Nyáron lebarnultam egy kicsit lett egy kellemes színem ami mostanra már eléggé megfakult és hát nem mindenhol vagyok szép színű tekintve hogy strandon napoztam. Ahol nem barna vagyok ott rettenet fehér viszont a bőröm nem érzékeny hál istennek inkább barnulós vagyok mint leégős. Elsőre hány perc javasolt?2014. jan. 15. 08:53
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen a gép, érdemes megkérdezni az ott dolgozó hölgyet, hogy mennyit javasol, de kb. 10 perc. Én egyszer ugyanazon a helyen bementem két szoliba 15 percre, az egyiknél szinte nem is látszott semmi, a másiknál úgy leégtem, hogy elájultam.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát 10 perc sztem sok egy kicsit én olyan 5-6ra gonodltam mert amilyen szerencsés vagyok odakozmálnék hiába vagyok nem leégős :D
2014. jan. 15. 09:16
3/6 anonim válasza:
Szerintem elég lesz 5 perc.. majd ahogy mész többször, szokja a bőröd és viheted feljebb a percek számát. De 10-nél több szerintem szükségtelen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jan. 15. 09:59
6/6 anonim válasza:
ha tényleg nem vagy leégős, kezdhetsz egy olyan 5-6 perccel. (inkább 5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!