SZoláriumba szeretnék menni, de első alkalom lenne. Mi ennek a menete?
19 éves srác vagyok, és ne értsetek félre, se meleg, se metroszex nem vagyok, mindössze eléggé fehérbőrű, aki a napon könnyen leég, így nemigazán tudok normálisan barnulni. A nyáron nem voltam strandon, így a kezeim és a lábaim barnák, viszont a testem meg fehér, és egyrészt rendkívül idiótán néz ki, másrészt pedig tényleg beesett, hulla színem van.
Ezért a kérdésem: Mennyi ideig menjek először szolizni? Mindenképp álló szolit szeretnék, gondolom akkor be kell csukni a szemem. Levetkőzni lehet a fülkében, vagy ott mindenki előtt kell majd? Az első alkalom után lehet valamit már látni, vagy többször kell járnom? Csak addig akarnék menni, ameddig mindenhol egyformán leszek "világosbarna".
Először én csak 5-6 percet ajánlok. :) Aztán pár alkalom után mehetsz 8-9percre is.
Bekell csukni,igen!
Fülkében kell levetkőzni. :)
Nekem első alkalom után semmi nem látszott.. Bár én voltam 7szer és semmi nem látszott,szóval én feladtam.. De azt mondják,hogy 3-4 alkalom után már szépen látszik. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!