Hogyan kapjam vissza a régi szép bőrömet? Bármit megteszek már érte!
már kozmetikushoz is egy éve járok, pedig az első nála töltött alkalom óta jönnek ki rajtam CSAK gyulladt pattanások. úgy összenyomkodta az arcomat az idők során, hogy már csupa folt és heg vagyok. egyfolytában jönnek ki rajtam a pattanások, ezért még időt sem kapok a hegek kezelésére! a szüleim pedig nem visznek el bőrgyógyászhoz, pedig már csak talán az segítene!
komolyan, minden nap arcot mosok, áttörlöm az arcomat is pattanás elleni tonikkal, időnként arcpakolásokat is szoktam használni, minden nap bekenem az arcomat valami hidratálóval, ennél többet nem tudok tenni! semmi nem vált be amit kipróbáltam! sem a neogranormon, sem a sudocrem, sem a teafaolaj. az arcom csupa vörös, és barna folt, tele van pattanásokkal, ki sem merek mozdulni, pedig szeptemberben kezdem a gimit, és addigra rendbe szerettem volna jönni! a napozás sem segített. én így nem tudok élni, kérlek segítsetek! bármit megteszek amit tudok azért hogy visszakapjam a régi babapopsi kinézetű bőrömet! tényleg nagyon nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!