Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kapjam vissza a régi...

Hogyan kapjam vissza a régi szép bőrömet? Bármit megteszek már érte!

Figyelt kérdés

már kozmetikushoz is egy éve járok, pedig az első nála töltött alkalom óta jönnek ki rajtam CSAK gyulladt pattanások. úgy összenyomkodta az arcomat az idők során, hogy már csupa folt és heg vagyok. egyfolytában jönnek ki rajtam a pattanások, ezért még időt sem kapok a hegek kezelésére! a szüleim pedig nem visznek el bőrgyógyászhoz, pedig már csak talán az segítene!

komolyan, minden nap arcot mosok, áttörlöm az arcomat is pattanás elleni tonikkal, időnként arcpakolásokat is szoktam használni, minden nap bekenem az arcomat valami hidratálóval, ennél többet nem tudok tenni! semmi nem vált be amit kipróbáltam! sem a neogranormon, sem a sudocrem, sem a teafaolaj. az arcom csupa vörös, és barna folt, tele van pattanásokkal, ki sem merek mozdulni, pedig szeptemberben kezdem a gimit, és addigra rendbe szerettem volna jönni! a napozás sem segített. én így nem tudok élni, kérlek segítsetek! bármit megteszek amit tudok azért hogy visszakapjam a régi babapopsi kinézetű bőrömet! tényleg nagyon nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni! 15/L

2014. júl. 4. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: valamennyire sajnos el kell ezt most viselned, míg a hormonjaid lecsitulnak. Amit még tehetsz érte (a bőrgyógyászon kívül): kerüld a parabéneket, mert szintén felborítják a hormonháztartást. Ezek rengeteg tusfürdőben, termékben jelen vannak, mert kozmetikai tartósítószer - alapból nem gyanús a ma civilizált emberének, hogy évekig elállnak a termékek :D A másik ellenséged az állati termékekben levő hormonállomány lesz (növekedési hormon, antibiotikum). Manapság ezeket a nyomorult haszonállatokat rengeteg cuccal kezelik, hogy a húsuk minél nagyobb tömegű legyen és mivel egymás nyakán, kis ketrecben élnek, kapnak antibiotikumot is jószerével, hogy ne hulljanak, mint a legyek. Persze a legjobb az lenne, ha vegán lennél, de ha ez annyira nem áll közel hozzád, akkor is figyelj, hogy tanyasi csirkét egyél, tanyasi tojást, a tejtermékeket lehetőleg kerüld, azokban van a legnagyobb hormonkoncentráció. Ha lehetőséged van rá, egyél minél több bio terméket, igen, sokan azt mondják, ez csak kamu, de hidd el, nem minden esetben az. Arcápoláshoz is inkább natúr termékcsaládot válassz (pl. Hauschka), mert a drogériás polcok tele vannak parabén és paraffinum liquidum (kőolaj) tartalmú termékekkel, amik a bőröd legádázabb elenségei. Lehetőleg a csapvizet is kerüld és a műanyag palackokat (BPA miatt), mert ezekkel is észrevétlenül plusz hormon kerül a szervezetünkbe.
2014. júl. 6. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
És még egy természetes módszer: ha hiszel a gyógynövényekben, akkor lándzsás útifüvet igyál.
2014. júl. 6. 14:36
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sajnos a bőrgyógyászra egyenlőre nincs túl sok remény, de nem adom fel...
2014. júl. 6. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jók még a DM natúrkozmetikumai problémás bőrre, ez az Alverde termékcsalád.
2014. júl. 6. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Nem kell feltétlenül bőrgyógyász, nekem csak a parabének elhagyásával 2-3 hónap alatt látványosan javult a bőröm. Próbálj minél több hormonkímélő tippet hasznosítani, meglátod a hatás nem marad el.
2014. júl. 6. 15:42
 16/18 A kérdező kommentje:
értem! :) remélem rendbe jön a dolog, csak mert már nagyon zavar egyrészt a sok pattanás, másrészt az utánuk maradt hegek/foltok is, amitől nagyon csúnya a bőröm.. :( de mindenkinek megy a zöld kéz!
2014. júl. 6. 17:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Az aknés bőr oka a PCOS is lehet (policisztás ovárium szindróma), szóval vizsgáltasd ki magad, főleg ha túlsúlyos vagy mivel lehet ez hormonális is.
2014. júl. 7. 11:48
 18/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok túlsúlyos, de azért köszönöm, ment a zöld kéz
2014. júl. 7. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!