Vélemények a Loreal Casting vreme gloss-ról?
Gesztenye barna hajam van, de sötétebb barnát szeretnék.
Nagyon roncsolja? Látszik ha lenő? Ettől félek, hogy csúnya lesz ha lenő, mert nem szeretném sokszor használni ezt a terméket:/ Mennyire kopik ki?
A krémmánián nagyon sok véleményt olvashatsz.
Az én saját tapasztalatom a következő: sosem volt még festve a hajam, így kentem fel a castingot. A fedése szép, a használata könnyű. Nekem viszont iszonyúan szárította, mint a szénaboglya, olyan lett a hajam. Kentem fel rá pakolást, így már nagyon jó.
Tartós színező lévén a szín csak halványodni fog, de kikopni teljesen nem, látszódik majd a lenövés, ha az eredeti hajszínedtől nagyon különböző színt festesz rá. Én erről nem tudok még nyilatkozni, krémmánián viszont sokan írják, hogy csak lenő, illetve hogy foltosan kopik.
Én sokkal jobb szívvel ajánlanék neked 4-8 mosásos színezőt, főleg, hogy sötétebb árnyalatot akarsz, mint ami most van. Én a Joanna multi effectet próbáltam már. Ez tényleg színező és ebből adódóan SEMMI KÁROS nincs benne! Csak ugye nem tartós, 4-8 mosás alatt kijön a hajból.
Hmm
Akkor mégse kísérletezek. Ígyis nagyon törik a hajam, nem szeretném ha totálroncs legyen.
Köszönöm a kedves kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!