A Oxy Reload jó? Az én hajam feketére van festve (loreal casting creme gloss 200as), szeretném befesteni vörösre, de nemtudom h ez lehetséges e lenövesztés és kiszivatás nélkül. Vélemények?
Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 21:07
1/4 anonim válasza:
Szia nekem is azzal volt és semmilyen világosabb festék nem fogja megfogni, menj el egy fodrászhoz és nehogy leszivasd mert kb le fog törni a hajad, hanem van egy szer amivel ki tudják szedni a festéket a hajadból, az egy fokkal kíméletesebb. Sok sikert. Személyes tapasztalatból írom nekem a hátközépig érő hajamból csináltak 6 cmeset.:(
2/4 A kérdező kommentje:
köszi. leszivatni semmiféleképp nem akarom, mert tudom jól h az tönkre vágja a hajam. ak elmegyek és megkérdezem azt a színleszedős cuccot! köszi
2008. dec. 14. 18:53
3/4 anonim válasza:
oxy reload az jo !!! max annyi ha sotetre van festve a hajad tobbaszor kell megismetelned az oxy reloaddos folyamatot.. akkor vagy 2-4x kell bekendd vele a hajad.. :) de segit az a lenyeg :)
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Szeretnék én is megszabadulni végre a kékesfeketétől, szeretném kipróbálni az Oxy Reload-ot, de arra lennék kiváncsi, hogy mennyire töri el a hajat? Mennyire káros? Várom válaszaitokat, előre is köszönöm! Kitty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!