A Tangle Teezer-ek közül melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 09:50
1/2 anonim válasza:
Az Originalt nem próbáltam, az nem tudom milyen. A Salon Elite nagyon jó, az a kedvencem. A Compact Styler táskába kiváló, mondjuk nekem sok hajam van, így általános használatra kicsit kicsi lenne, tovább tart vele megfésülködnöm. Az Aqua Splash egyáltalán nem vált be. Vizes hajra oké, de szárazon nekem tépi a hajam. Ilyet a másikaknál nem tapasztaltam, ezért ezt nem is használom, mert a Salon Elite vizesen is jól működik.
2/2 anonim válasza:
Nekem a Compact van, kicsi, pont ezért szeretem, de nekem nincs sok hajam. Dús hajra nem a legjobb választás gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!