Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem nől és egészségtelen a...

Nem nől és egészségtelen a hajam, valami házi praktikát vagy csodabogyót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

megnő egy adott hosszra és onnantól 1cm-et sem nő..:(

törik is...

2014. júl. 2. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért nem nő mert törik. Ápold a hajvégeidet és ne árts neki. Finomítatlan kókuszolaj rá heti kétszer, ne vasald, ne szárítsd, ne fessed, stb. Szilikonos sampont, balzsamot használj, meg hajvégápolót sem árt.

Ha vitaminhiányos is lennél akkor multivitamint szedj.

2014. júl. 2. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Elég sokat vasaltam az utóbbi időben..plusz a vége is szivatva lett az ombre miatt...:/

Most szeretném valami nagyon világos barnára befesteni mert így már nagyon gáz..ombrét pedig soha többet.

Kókuszolajat néztem éppen....ezt hajmosás után vagy pakolásként kell feltenni?

2014. júl. 2. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát én azzal kezdeném, hogy levágatom. Valószínűleg szét lett égetve szőkítésnél vagy a vasalással tetted teljesen tönkre. A festett résztől mindenképp megválnék a helyedben, de alsó hangon 5-10 centit, vagy amennyi töredezett mindenképp vágass le.

Utána meglátod, hogy szépen megindul. Most is nő, csak legalább annyi le is törik belőle, meg el van vékonyodva, stb. Utána ha rendbe sikerült hozni, alkalmaktól eltekintve ne vasald a hajad, a festést is hanyagolnám, ha ennyire nem bírja. Belsőleg szedhetsz valami szépségvitamint, ártani nem fog, legfeljebb nem is használ. Fontos, hogy pár havonta vágass a végéből, és ápold is rendesen. Bár tapasztalatom szerint az olajak önmagukban nem annyira jók, tekintve, hogy nem hidratálnak, úgyhogy szerezz valami megfelelő hajpakolást, balzsamot is, mellette viszont jó lehet a kókuszolaj is például.

2014. júl. 2. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Nagyon ramaty? :(

Levágatni nem szeretném...

2014. júl. 2. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez arcátlanság!

De a hajad és a dekoltázsod jó.

2014. júl. 2. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Mivel a hajamrol kertem velemenyt..:D Nem az arcomrol...
2014. júl. 2. 15:15
 7/8 A kérdező kommentje:
A melleim meg azert nincsenek kint.:)
2014. júl. 2. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért nem nő, mert törik. Ami tönkrement a hajadból, azt rendbetenni nem lehet. Megelőzni kell a tönkremenetelt, mert ha nekiindult a töredezés, szálkásodás, akkor már nem segít semmi, csak az olló.

Ez az ombre haj is nagy hülyeség, a lányok megcsináltatják, utána csodálkoznak, hogy trapára megy a hajuk.

A képek nem túl jó minőségűek, de még így is látni, hogy borzalom az alja. Azt írtad, nem szeretnéd levágani. Pedig már megoldás nincs. Ha lecsapattad, akkor utána kezdj el szedni valami hajvitamint (DM-es nekem csodát tett a hajammal 60 darab 720 Ft).

2014. júl. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!