Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hosszú hajat meg lehet szokni?

A hosszú hajat meg lehet szokni?

Figyelt kérdés
lehet fura kérdés, de nekem hosszú hajam volt eddig és utáltam. mindig össze volt kötve vagy csatolva (nem copfba hanem teljesen) szeretnék hosszú hajat mert az szép, de minek ha nincs sose leengedve - még éjjel sem? hullott is nagyon. most rövidre vágattam, de kicsit hiányzik a hosszú. ha pl nem kötötm össze sosem amíg meg nő akkor hozzá lehet szokni? vagy törődjek bele, hogy nem nekem való?

2014. júl. 2. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Nekem derékig ér, de általában lófarokban, kontyban, vagy oldalt befonva hordom, kibontva zavar.

Persze sosem válnék meg tőle.

A páromnak is hosszú haja van (régen derékig, most már csak lapockáig), de csak addig hagyja kibontva, még fésülködik.

2014. júl. 2. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hosszú és amikor csak lehet, akkor kibontva hordom.

Ha mindig összefognám, mert zavarna, akkor levágatnám.

2014. júl. 2. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasonlóan voltam vele amíg hosszú volt, de a rövid még rosszabb, nem lehet összefogni, az arcodba lóg stb
2014. júl. 2. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:

én pont az ellenkezője vagyok.mindig kiengedve hordom a hajam,és sokan mondják hogy unalmas,változtassak.viszont engem idegesít,ha össze van kötve,még sportolás közben is.

egyébként mennyire hosszú?mert ha nagyon,akkor lehet,hogy ki kellene próbálnod később egy kicsit rövidebb,de még mindig hosszú frizurát.hátha az jobban bejönne.

2014. júl. 2. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, több éven keresztül alig volt kiengedve a hajam, mert utáltam, fél évente kétszer, ha kiengedtem. Aztán sokan mondták, hogy jobban áll kiengedve, szóval elkezdtem úgy hordani, először csak egyszer a héten, meg otthon rögtön kiengedtem. Nagyon idegesített, hogy folyton a szemembe lógott, nem tudtam vele mit kezdeni, dobáltam össze vissza, de most már teljesen megszoktam, ha tudom kiengedve hordom, nem húzza le a fejemet, mint pl. a konty, és nem fájdul meg a fejem, mint amikor sokáig volt felfogva. Szóval szerintem hozzálehet :)
2014. júl. 2. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem fenékig ért, de állandóan fontam valamerre, nem tűrtem meg :) Most mell alá ér, kényelmes, de még így is fonom, engem valahogy zavar.
2014. júl. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!