Bőrradírozás után (test) miért nem érzek különbséget?
Normál,vagy kissé zsíros bőröm van(testen)és mindig is puha volt a bőröm.Ezt azért írom,mert sokan írják,hogy testradír után milyen jó sima,babapopsi lesz a bőrük.
Nos,én azt tapasztaltam,hogy nekem nincs előtte-utána különbség,ugyanolyan puha és sima,mint előtte.
Pedig jó radírokat használok ( Body Shop,Lancome,St Ives,Clarins,stb..)
Valamit én csinálok rosszul vagy létezik,hogy bőrradír után is ugyanolyan a bőröm,mint előtte ?
Azért próbáltam ki,mert kíváncsi voltam,hogy lehet-e "fokozni" a dolgokat..de úgy látszik,hogy esetemben nem.
Valaki tapasztalt hasonlót vagy ez miért lehet ?
30/N
A számmal ugyanez a helyzet..mindig puha,de gondoltam,kipróbálom a Lush egyik ajakradírját,van e különbség..jó volt,de ugyanolyan a szám,mint előtte....puha és ennyi.
Most akkor nekem nem kellenek bőrradírok ?
köszi a választ :)
recés és fura ?? el nem tudom képzelni az milyen lehet.na mindegy,akkor neked biztos van különbség.
Én mondom,csak azért próbálgattam ki,hogy megtudjam,mi ez a "hype" a testradírozás körül,miért mondják,hogy jó..
Sósat is próbáltam ... Lush - Ocean Salt....pont ma...és oké,de semmi extra.Ugyanolyan,mint előtte.
Akkor lehet,hogy hagyom a radírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!