Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetek barna, ha...

Hogyan lehetek barna, ha szolizni nem akarok?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan krémet javasolni, amitől barna leszek, természetes barna, nem elsárgult. Láttam olyat, hogy valaki azt használt és szinte sárgult.

Hófehér vagyok. Szoliba nem mehetek a bőröm miatt, de így zombi vagyok.

Konkrétumokat írjatok, köszi!

2010. jan. 5. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
20:39-es vagyok:)én szolival oldottam meg...másképpen nem tudtam...az elején többször mentem kevesebb percre, aztán mikor már egész jó színem lett, elég volt ritkábban is menni...így talán nem olyan káros, bár kitudja, ha nagyon fehér bőröd van , lehet jobb ha még óvatosabb vagy:)az a permetezős, Uv-mentes barnítás engem is érdekelne...:)
2010. jan. 6. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:

nivea summer beauty

én is hófehér voltam. és szép barna lettem tple nem sárga. nekem ez az egyetlen ami bejött

viszont nagyon rondán kopik.

2010. jan. 6. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a permeteset úgy értettem, hogy szalonban csinálják nem egy termék hanem egy eljárás/kezelés.
2010. jan. 6. 19:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez az a nivea, amit nem kéne használnom?

Kedves korábbi hozzászóló, írd már meg!

2010. jan. 6. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!