Hogyan lehetek barna, ha szolizni nem akarok?
Tudtok olyan krémet javasolni, amitől barna leszek, természetes barna, nem elsárgult. Láttam olyat, hogy valaki azt használt és szinte sárgult.
Hófehér vagyok. Szoliba nem mehetek a bőröm miatt, de így zombi vagyok.
Konkrétumokat írjatok, köszi!
Én Balea önbarnítós testápolót használok, szerintem egész jó. Persze vannak jobb minőségűek is.
De van más megoldás: vannak ilyen helyek, ahol uv nélkül barnulhatsz, rád permeteznek egy anyagot (45 mp-ig)egy kamrában és utána sokáig barnult bőrű leszel. 3000 Ft körül van egy alkalom.
Sok répát eszek, de semmi. Hófehér vagyok.
Valami megoldás viszont kell.
Megnézem a Dove termékét, azt használom én is deóban stb, szeretem, remélem hat.
Köszönöm.
Még egy kérdés a dove-os hölgynek:
Te is hófehér vagy?
szijja:)
énis nagyon-nagyon fehér voltam, vagyis inkább olyan sápadt bőrű:D próbáltam az önbarnítós testápolót (L1Oreál), de nekem nem jött be...lehet, hogy én kentem helytelenül, de akárhogyan próbáltam, foltos lett a bőröm:(
lehet, hogy megvan a technikája...és akkor szépen lehet elkenni:)
sok sikert:)
Kedves utolsó:
Akkor hogyan oldottad meg?
Szia
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nivea-t nehogy vegyél, mert én az első használat után úgy néztem ki tőle mint egy spanyol pasi :DD
Azt írta 5 alkalom után várható az eredmény, ennek ellenére én felkentem este és reggel mikor felébredtem úgy néztem ki mint egy főtt rák :D Pirosas voltam és rettentő sötét. Sírni lett volna kedvem :DDD
Később szerencsére barna lett, de mondom így néztem ki kb: [link]
Ami nálam elég rikító volt, mert eredetileg nagyon fehér vagyok.
Iszonyúan néztem ki vagy 2-3 hétig, mert nem jött le.
Nem tudom mi történt, lehet le volt járva a termék, be kellett volna perelni őket esküszöm.
Valóban van már ilyen permet, hogy egy fújós pisztolyszerű dologgal körbepermeteznek és az kb. egy hónapig kitart. Szerintem az az egyik legjobb, illetve van valami új szolárium valami csokicső, de ezt nem ismerem csak olvastam itt a múltkor.
Hú, köszi. A lábamon fogom tesztelni, majd csak aztán az egész bőrömön, mert allergiát is kiválthat, érdemes előtte ellenőrizni.
Nagyon szépen köszi.
A permeteset nem tudja valaki az milyen? Mármint Dove?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!