Töredezett a hajam ha levágon szép lesz?
Sziasztok hátközépig érő hajam van a végéből úgy 6-7cm töredezett és olyan mintha nem nőne hajam mert mindíg letörik...ha levágom azt az 7 centit és ápolni fogom a hajam rendesen szép lesz? Jó ha levágom? Eddig mindig 1 centit vágattam nem hajsütőztem hajszárítóztam csavartam...
Hajlakkozni szoktam...az mennyire káros a hajra?
Ha 6-7 cm töredezett, akkor 1 centit vágatni az kb. halottnak a csók. Az egész sérült részt le kell vágatni, mert az már összenőni úgysem fog. Hőt, vegyszert kerüld (hajlakkot is), ne fesd, és ami nagyon fontos, táplálkozz helyesen! Sok zöldség, gyümölcs, kevesebb hús, inkább több vitamint vigyél be minden étkezéssel. A körmödnek is használ, ha zöldségekben gazdagon étkezel.
Derékig érő hajam van, de simán megnő a fenekem alá is, tapasztalat. Én nem csinálok vele semmi különöset, csak nem bántom :) és vega vagyok, rengeteg zöldségfélét eszem, és mióta így étkezem, még szebb a körmöm, hajam. Ezt a részét csak ajánlani tudom, és tényleg vigyázz rá, mert az is nagyon sokat számít. :)
Ugyan ez a helyzet, csak nekem kicsit hosszabb a hajam és kevesebb a töredezett rész.
Jó is, hogy nem használod azokat a kütyüket, csak tönkreteszik a hajat... Rendszeresen nem kéne, egyszer-kétszer még elmegy. A hajlakk viszont úgyszint nem tesz semmi jót a hajzatnak.
Egyébként szerintem vágás után nem muszáj nagyon ápolgatni, de ha szeretnéd, hogy gyorsabban nőjön, akkor hasznos. Meg a szépségét is javítja, viszont attól még ugyan úgy fog töredezni, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!