Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erős szőr. Mit tegyek?

Erős szőr. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lent már egy éve borotválom. És már nagyon erős a szőr. 1 hete próbáltam gyantázni mert már idegesített hogy olyan erős a szőr de nem vitte. Próbáltam hideg és meleg gyantát is és nem viszi. Mit tegyek? Szeretném, ha gyenge lenne a szőr. Meg borotválkozás utáni másnap már borostás és bökős. Idegesít nagyon. Mit tegyek?
2014. jún. 28. 01:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél jó fajta meleg gyantát. Annak nem gond az erős szőr. Pl. Alveola márka a legjobb gyantából. De sima spatulával kenős gyanta is ki kell hogy szedje ha jól használod, tiszta, száraz bőrön, ahogy kell.
2014. jún. 28. 01:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz,otthon nem sikerül szépen.
2014. jún. 28. 05:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz! Kb. 2 perc alatt kész,és utána egy hónapig nincs vele gond:)
2014. jún. 28. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Őszintén? egy évig gyantáztattam, nem lett kevesebb vagy kevésbé szúrós a szőr. Nem a borotvától erősödik, hanem az levágja a végét, és nem vékonyodik el a vége.

Elgyengülni úgy nem fognak, ahogy gondolod, ha eleve szőrös vagy nagyon. Csak majd a vége lesz vékonyabb, ahogy nő.

26N

2014. jún. 28. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Való igaz, a szőrzet vastagság alkati kérdés. A borotválástól nem erősödik meg, és nem lesz sűrűbb sem.

Gyantáztasd le, vagy lézeres szőrtelenítést próbáld ki. Bár ez utóbbi egy kicsit húzós anyagilag, és ez sem végleges.

2014. jún. 28. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!