Kék hajat szeretnék, de hogyan fessem be a barna hajam?
Én a sötétbarnámból 9-essel csinálok vaníliaszerűt, annál kicsit világosabbat. Az oxi jobban leszedi, a vaníliával gyakorlatilag "visszasötétítem" 1-2 árnyalatot, de sokat próbálgattam, és ez kell ahhoz, hogy szép legyen a végeredmény. Viszont ezt csak akkor csináld, ha a hajadra bátran rámondanád, hogy tökéletes, egészséges, és erős típusú. Ha valakinek közepes vagy gyenge vékony szálú, annak 2-3 festés után feleannyi haja maradhat. Én csak úgy merem ezt csinálni az enyémmel, hogy iszonyú vastag szálú alapból. Így, szőkítéssel együtt elvékonyodik majdnem a felére.
Amire figyelj: vedd halálkomolyan a hatóidőt amit rajta írnak, semmi esetre se hagyd tovább, inkább még előtte 5 perccel mosd le, mert nekem egyszer így sikerült leégetnem a hajvonalam első kb 1 centijét, azok vékonyabb babahajak voltak, és mind leégtek. Másik, hogy szigorúan csak tőfestéssel szőkítsd majd újra, lehetőleg ne essen át 1-2-nél többször a teljes hajhosszod ilyen durva vegykezelésen. Ha van valami bevált hajbalzsamod, hajvégápolód, azzal mostantól ne spórolj.többet fogja a hajad igényelni ezeket, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!