Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kék hajat szeretnék, de...

Kék hajat szeretnék, de hogyan fessem be a barna hajam?

Figyelt kérdés
Kék hajat szeretnék. Nekem sötétbarna a hajam. Miket kell beszereznem ahhoz, hogy szép legyen? Hanyas oxit ajánlotok?
2014. jún. 27. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
azt ugye tudod hogy komolyan roncsolni fogja? jobb lenne szakemberre biznod ha nem akarsz cuki rövid frizurát végül mert leégeted. (nem egy vendég jött már igy). Ahhoz hogy kék legyen mindenképp le kell szivni ami nagyon roncsol és utána befesteni kékre.
2014. jún. 27. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a sötétbarnámból 9-essel csinálok vaníliaszerűt, annál kicsit világosabbat. Az oxi jobban leszedi, a vaníliával gyakorlatilag "visszasötétítem" 1-2 árnyalatot, de sokat próbálgattam, és ez kell ahhoz, hogy szép legyen a végeredmény. Viszont ezt csak akkor csináld, ha a hajadra bátran rámondanád, hogy tökéletes, egészséges, és erős típusú. Ha valakinek közepes vagy gyenge vékony szálú, annak 2-3 festés után feleannyi haja maradhat. Én csak úgy merem ezt csinálni az enyémmel, hogy iszonyú vastag szálú alapból. Így, szőkítéssel együtt elvékonyodik majdnem a felére.

Amire figyelj: vedd halálkomolyan a hatóidőt amit rajta írnak, semmi esetre se hagyd tovább, inkább még előtte 5 perccel mosd le, mert nekem egyszer így sikerült leégetnem a hajvonalam első kb 1 centijét, azok vékonyabb babahajak voltak, és mind leégtek. Másik, hogy szigorúan csak tőfestéssel szőkítsd majd újra, lehetőleg ne essen át 1-2-nél többször a teljes hajhosszod ilyen durva vegykezelésen. Ha van valami bevált hajbalzsamod, hajvégápolód, azzal mostantól ne spórolj.többet fogja a hajad igényelni ezeket, mint eddig.

2014. jún. 27. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon vékony szálú a hajam, többen is mondták, hogy nem jó ötlet a szívás, stb. Eldöntöttem, hogy hagyom ezt a régi álmomat. :/
2014. jún. 27. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!