Szerintetek, hogy lehet valakinek ilyen szép bőre, mint neki?
Tök szép sima. Szinte hibàtlan. Hogy lehetne nekem is ilyen bőröm?:/ Nekem tele van mitesszerrel és a szememnél is lila karikàk vannak. :( 15/L
1. Genetika
2. Ápolás (?)
3. Smink
Crystal Reed már 29 éves, gondolom ez is közrejátszik ebben. Amúgy meg valószínűleg rendszeresen ápolja meg mindig ügyelnie kell rá, hogy szép legyen, mivel sztár. De lehet a genetika is, például az unokatesómnak világéletében egy pattanása ha volt, pedig ő is már 25 éves.
Amúgy én a szemöldökét irigylem, nagyon szép :)
Arc mosás naponta.
Hetente két alkalommal arctisztítós bőrkezelés.
Naponkénti glicerin tartalmú krémek.
Testápoló vaj.
A DM-ben kicsi kiszerelésekben kaphatók ezek a termékek.
Hát ez annyira nem is húha, az enyém is majdnem ilyen, és falnak megyek tőle, annyira rühellem. Azt hittem, valami igazán tökéletes bőrt mutatsz, van ismerősöm, aki élőben, smink nélkül úgy néz ki, mint akit photoshoppoltak, na arra születni kell.
Rendszeres ápolás, pár év, és a hormonjaid is lenyugszanak. A képen meg van három kiló smink a nőn, csodákra képes. :D
Járj kozmetikushoz, reggel este használj arctisztítót, tonikot, hidratálót, és sokat fog javulni a bőröd. A sminket minden napra nem ajánlom, maximum egy kis korrektort, mert eléggé haza tudja vágni a problémás bőrt, de ha valami fontos alkalom van, nyugodtan használhatsz alapozót is akár. :)
Szerintem is genetika, nekem sosem voltak pattanásaim, kamaszkoromban sem, tesóimnak igen, és jó sok.
Engem elkerültek ezek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!