Jól állhat ez a hajszín sötétebb bőrre a lent linkelt kép?
Nagyon bejön ez a hajszín:
Csak nem tudom bevállaljam-e,mert sötétebb a bőröm(lebarnultam),barna szemem van,sötétebb barna hajam,és még a szemöldököm is fekete...
Kb olyan lenne,mint ő:
Csak lehet még nála is sötétebb a bőröm jelenleg...novembertől júniusig totál fehér vagyok,csak így nyáron nézek ki túlszolizott p.csának :D
Na,de a kérdés,hogy szerintetek mennyire lenne durva,csak így simán elképzelve?
*mielőtt valaki beszólna,tudom,hogy kicsit rosszul van megfogalmazva a kérdés*
*jól állhat a lent linkelt képen látható hajszín,ha sötétebb a bőröm?*
Szerintem nem nézne ki jól.
De ez csak az én vélemenyem az a fontos hogy te jol erezd magad a sajat borodbe. :)
Amugy sotetbarna hajat elég necces ilyen vilagosra festeni , nem? :S nagyon roncsolja a hajat azt mondják (én nem vagyok fodrász szóval lehet tévedek)
Köszi a válaszokat!
Necces ès roncsolja is,a szőkìtès miatt :/ Tapasztalat,mivel melír miatt már lett szőkítve...
Nem biztos, hogy olyan nagyon durva lenne. Vannak négerek is, akik szőkére festik a hajukat..
Szerintem legyen benne melír, vagy egy árnyalattal sötétebb, vagy csak egy azonos árnyalat melegebb tónusa.. ha jól csinálja a fodrász, akkor úgy természetesebbnek fog hatni.
Estetleg csináltasd meg télen, ha kibírod addig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!