Többszöri hajfestés után a természetes hajszín sötétebb lesz?
Kétszer festettem a hajamat vörös hajfestékkel. Most vissza szeretném festeni az eredeti hajszínemre, barnára.
Alap olyan hajam volt, hogy szinte hetente változott az árnyalata, volt hogy szinte szőkés, volt hogy szinte feketés volt a színe. Nem tudom milyen árnyalattal fessem be a hajam, hogy kb olyan legyen, mint a természetes. Azt vettem észre hogy ahol lenőtt (nem sok, kevesebb mint 1 cm) ott nagyon sötét a hajam.
Szóval milyen árnyalatú festéket vegyek, sötétebbet, mint amilyen legutoljára volt barnán? vagy kb olyat mint amennyi látszik most a lenövésből? Mert ugye vörösre kéne ráfesteni a barnát.. és nem szeretnék fura eredményt.
persze, hiszen beivódva a bőrödbe, a festék beszínezi a hajadat, azt is, ami újonnan nő ki:D:D:D:D
a kontraszt miatt tűnik úgy, hogy sötétebb, és lehet, hogy öregedtél is, amiatt is sötétedett, de nem a festéktől. nem is értem, hogy gondoltad.
szerintem menj el fodrászhoz inkább, ő ki tudja a pont olyan festéket keverni, mint az aznapi hajad:D
:D
Csak pár embertől hallottam. De akkor tényleg a kontraszt lehet az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!