Hajhosszabbítás igazi vagy mű hajjal?
Figyelt kérdés
melyik a jobb? mik az előnyei, hátrányai? ára kb?2014. jún. 23. 20:17
1/3 anonim válasza:
A válaszhoz két dolgot kell eldöntened: tartósan, mindennapi használatra tervezed-e, vagy csak alkalomra, illetve mennyit szánsz rá? Az ára 4000-től (csatos, szintetikus póthaj eBay-ről) 200,000-ig tejed (ultrahangos hajhosszabbítás). Szerintem a csatos póthajjal jársz a legjobban, emberi hajból, mert ez megfizethető, bármikor eladható, ha megunod, és nincs az a kellemetlen macera vele. Nekem hőillesztéses van, és csak egy rémtörténetet tudok mesélni: felvarrást szerettem volna, de rábeszéltek a hőillesztésre. A hajjal becsaptak, mert sima műhajat tettek fel európai haj helyett. Emellett hagyott ki foltokat, ami természetesen nagyon látszik, még ha nem is fogom össze a hajam, erre az volt a lány válasza, hogy oda kell még tenni 5 dkg hajat. Az sem igaz, hogy ne sajnáld rá a pénzt, mert ezt sem garancia, nekem azt a borzalmat 60 ezerért hozták össze, szerencsére csak a felét fizettem ki akkor, de ezt a 30-at is valószínűleg elbukom, a hajam meg ki tudja, mennyire tette tönkre. Ha a tartós hajhosszabbítás mellett döntesz, egy jó tanácsot fogadj meg: csak emberi hajat válassz, szagold meg, és ha olyan szaga van, mint kiskorodban a Barbie-dé volt, akkor fordulj is ki az üzletből. A másik fontos tanulság, hogy ne a Facebook oldala alapján válassz hajhosszabbítót! Ezt ma már ügyesen lehet manipulálni (osztással, lájkolással buzdítják nyereményjátékra az embereket), így hiába tetszik az oldal 3700 embernek, mert egy rakás sz@rt sem ér, felrakják egy-két saját dolgozójuknak, nyereményjáték nyertesének vagy hozott hajú vendégüknek a képét, hogy 'de szép lett', közben pedig te anyagilag megkárosítva, életre szóló rossz tapasztalatokkal, és komoly hajkárosodással távozol!
2/3 anonim válasza:
Uhh. Jobb helyeken engedik a hajpróbát. Égess el 3-4 szálat. Hamar rájössz igazi-e. :) sokan átverik az embereket. Pl. egyik ismim vett 5 dkg hajat 50 cm-t 60-ért tették fel neki. 100 tincs. Vicc az egész. Undor*tó emberek vannak. :(
3/3 anonim válasza:
A hőillesztéses és a varrás szerintem az, ami legjobban károsítja. Szilikonos mikrogyűrűvel jobb, nem roncsolja. Én azt szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!