Valaki, aki épp lenöveszti vagy már lenövesztette a hajfestést?
Kicsit pongyolán fogalmaztam meg a kérdést, tudom :)
Szeretném megnöveszteni a hajam, ezért úgy döntöttem, hogy két káros dologról mondok le: az egyik a vasalás, amit napi szinten követtem el, a másik a festés.
Már 13 éves korom óta festem (hogy engedhette meg anyukám??), szóval idestova 8 éve... Sok szín volt, most éppen barna, az eredeti hajszínem is barna. De hiába, nagyon látszik a lenövés, pedig alig másfél centi, és nagyon zavar. Próbáltam olyan festéket keresni, ami az eredeti hajszínemre hajaz (szóvicc, most nevetni kell!), de így is feltűnő.
Esetleg valami trükkök vagy tippek, hogy ne legyen annyira elviselhetetlen az a pár év, amíg megszabadulok a festett résztől?
Ha barna a festett rész is, és az eredeti rész is, akkor csak nem akkora a különbség. Nem lehet, hogy csak neked olyan feltűnő?
Viszont ha tényleg nagyon feltűnő, akkor melíroztasd egyszer be. Azzal nem lesz olyan kontrasztos, és idővel kikopik a festett rész.
Amig csak pár centi a lenövés, addig fogd össze lófarokba, vagy fondd be. Akkor csak a homlokod vonalánál látszik kicsit a lenövés.
(Off: VV Izának milyen brutális lenövése volt: a haja alsó fele ilyen, a felső fele olyan. Mégsem volt gáz.)
Valószínű, hogy csak nekem ennyire szembeötlően ég és föld a különbség a festett és az eredeti szín között. Bár tény, hogy eléggé szép, telt barna árnyalatra volt festve, a saját színem pedig inkább olyan egérkés, se nem sötét, se nem világos, olyan semmilyen.
Sokat hordom copfba fogva, vagy felkontyolom, így legalább egyúttal a vasalást is kiiktatom :)
VV Izára rákerestem, tényleg elég nagy a különbség. De ha nekem is ennyire le lenne nőve, mondhatnám hogy ombre, és direkt olyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!