Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok mondani jó szalont...

Natali'e kérdése:

Tudnátok mondani jó szalont ahol rendes ombre hajfestést tudnak készíteni?

Figyelt kérdés

Az lenne a legjobb, ha valaki olyan ajánlana, akinem ombre haja van. Sok szalont találtam már, de sajnos csak pár helyen adnak képet a munkájukról, így véleményekre is kíváncsi lennék.

Előre is köszönöm.

2013. aug. 25. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Facebookon látom mindig a White hair nevű szalont, folyamatosan ombrés munkákat posztolnak, ott vannak a témában eléggé.
2013. aug. 25. 22:16
 2/3 anonim válasza:

Budapesten van a White Hair, ahogy az előző hozzászóló is írta. Nagyon szépre el tudják készíteni. Szerintem megéri ott kicsit többet kiadni rá, minthogy elszúrd magadnak vagy az esetleg annyira nem hozzáértő fodrászod. Néha látni olyan csúnya ombrékat...:D

A véleményem? Szerintem egészen szép, bár nekem nem kéne. Meg ahogy látom mostanában mindenkinek ilyen van. Ami nem gond persze... Csak mondom.

2013. aug. 30. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. szept. 3. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!