Tudtok jó hajápólókat mondani? (bővebben lent)
A hajamnak nem volt semmilyen színe.Barna és szőke között volt,így befestettük rendes szőkére.Egyébként idétlenül hullámos hajam van,sokszor szoktam vasalni.Tudtok jó hajápólókat mondani festett hajra?Van nektek bevált hajegyensítő krémetek?Vagy sampon/balzsam/pakolás?
Előre is köszi a válaszokat!
Amit en hasznalok:
gliss kur sampon.. abbol a fekete dobozos, ami erosen serult hajra valo.. nem is draga (enyem is eleg rossz allapotba volt,levagattam, es most apolom 1000-el) :D
Utana:
Kallos Latte hajpakolas.. nezz utana.. g*ci jo.....!! Kremmanian utana olvashatsz.. ottvannak a velemenyek is rola.. nagyon bevalt..sokaig eleg es olcso.. fodraszkellekesbe lehet venni
Aztan..
GA.MA hajegyenesito krem.. tokeletes..*-* lathatoan egyenesebb a hajam tole.. pedig ilyen ossze vissza idetlen hullamos..xd
A hajvasalas tartosabb tole..:) ez is fodraszkellekesbe van.. es hovedo is van benne.
Aztan hajvasalas elott befujom syoss hovedovel....
Ennyi igazabol..:D
Szia,az E'lseve termékek között a piros színüek festett hajra vannak és nagyon jók,balzsamnak a gliss kur sprayket ajánlom,samponnak szintén E'lsevet ajánlok,védi a színt+újraépíti a haj belsőszerkezetét:)
Nekem bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!